Google Ads Editorin versio 2.6

Uutta Google Ads Editorissa

Lue lisää Google Ads Editorin version 2.6 uusista ominaisuuksista ja päivityksistä helmikuun 2024 julkaisutiedoista. Google Ads Editor on saatavilla 64-bittiselle Windows 10:lle ja sitä uudemmille versioille sekä MacOS 11:lle ja sitä uudemmille versioille. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Sisällys:

Uudet ominaisuudet

Google Display ‑mainosten siirto Maksimitulokset-kampanjoihin

Editor tukee nyt Display-kampanjoiden päivittämistä Maksimitulokset-kampanjoiksi.

Maksimitulokset-kampanjoihin siirtyminen kokeilujen avulla

Editor tukee nyt kokeilujen luomista ja ylläpitämistä Maksimitulokset-kampanjoissa. Kokeilujen avulla voit vertailla Maksimitulokset-kampanjan ja yhden tai useamman muun kampanjatyypin tuloksia. Työkaluun on lisätty tuki myös Display-kampanjasta Maksimitulokset-kampanjaan siirtymiselle. Lisäksi voit luoda kokeiluja kampanjatulosten vertaamista varten.

"Lisää responsiivinen Display-mainos" ‐suositukselle ehdotetut kentät

Voit nyt nähdä suositeltuja kenttiä, kun otat Editorissa käyttöön "Lisää responsiivinen Display-mainos" ‐suosituksen. Nyt "Lisää responsiivinen Display-mainos" ‐suositus luo uuden mainoksen, joka sisältää valmiiksi täytettyä tekstiä ja kuvia.

Varauksen tuhannen impression hintatarjousstrategia

Editor tukee nyt varauksen tuhannen impression hintaa (CPM), joka on samankaltainen hintatarjousstrategia kuin tuhannen impression hintatavoite. Useimmissa tuhannen impression hintatavoitetta tukevissa kampanjoissa (pois lukien Videosarjakampanjat) strategian voi päivittää kerran varauksen tuhannen impression hinnaksi. Google Ads Editorin versio 2.6 ei salli siirtymistä varauksen tuhannen impression hinnasta tuhannen impression hintatavoitteeseen.

Useita elementtejä sisältävät responsiiviset videomainokset

Editor tukee nyt Videokampanjoissa useita elementtejä sisältäviä mainoksia. Voit lisätä kuhunkin responsiiviseen videomainokseen enintään viisi videota, otsikkoa, pitkää otsikkoa, kuvausta ja toimintakehotusta.

Järjestelmän keskeyttämä

Editorissa voi nyt suodattaa esiin erilaisia syitä "Järjestelmän keskeyttämä" ‑tilalle. Yksi mahdollinen syy on järjestelmävirhe, joka voi ilmetä, kun mainosryhmä kopioidaan ja liitetään käyttöliittymässä eikä kopiointia ja liittämistä voida tehdä oikein. Toinen mahdollinen syy on se, että tietyt mainosryhmätason ehdot on poistettu käytöstä ja ne poistetaan automaattisesti mainosryhmistä. Tämän ominaisuuden avulla voit myös tarvittaessa tarkistaa ja mahdollisesti ottaa käyttöön useita keskeytettyjä mainosryhmiä kerralla.

Sisäiset yleisöt

Editor tukee nyt sisäisiä yleisöjä elementtiryhmissä ja mainosryhmissä. Sen sijaan, että liittäisit jaetun nimetyn yleisön kirjastosta, voit nyt hyödyntää demografisia signaaleja ja yleisösignaaleja suoraan mainos- tai elementtiryhmässä.

Kolmannen osapuolen tekemän mittauksen asetukset

Voit nyt katsoa kolmannen osapuolen tekemän mittauksen asetuksia tilitasolla ja tehdä muutoksia kampanjatasolla. Muokkaukset koskevat Videokampanjoita.

Käytöstä poistuneet ominaisuudet

Paikalliset kampanjat

Paikalliset kampanjat on poistettu käytöstä, eikä niitä enää tueta Google Ads Editorissa. Kaikki aiemmin luodut kampanjat on poistettu, etkä voi enää luoda uusia Paikallisia kampanjoita.

Vanhat kuvaelementit

Kaikki vanhat syötepohjaiset kuvaelementit on siirretty päivitettyihin elementteihin. Google Ads Editorista on poistettu Kuvalaajennukset-näkymät, ja päivitetyt elementit näkyvät nyt Kuvaelementit-kohdassa.