Tuote- ja listausryhmät Google Ads Editorissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä ja muokata tuote- ja listausryhmiä Google Ads Editorissa.

Ohjeet

Alaryhmien luominen

1. Siirry Tuoteryhmät-välilehdelle ja valitse alaryhmiin jaettava tuote- tai listausryhmä.
  2. Klikkaa Muokkaa tuoteryhmiä.
  3. Klikkaa näkyviin tulevasta ikkunasta Jaa edelleen ja valitse uudelle tuoteryhmälle tuotemäärite. Alaryhmä sisältää oletuksena vain yhden kohteen, johon sisältyvät "Kaikki muut".
    • Esimerkki: Voit jakaa Kaikki tuotteet ‑tuoteryhmän haluamasi kategorian mukaan.
    • Vinkki: Jos haluat käyttää tuoteryhmässä useita määritteitä, seuraa yllä olevia ohjeita niin monta kertaa kuin on tarpeen.
    • Huom. Jos tuoteryhmä on jo jaettu alaryhmiin, uuden alaryhmän luominen poistaa kaikki tuoteryhmän nykyiset alatason ryhmät.
  4. Jos haluat lisätä useampia kohteita, valitse juuri luomasi alaryhmä ja klikkaa Lisää.
  5. Valitse juuri luomasi kohde ja muuta sen arvoa oikealla olevasta paneelista.
    • Esimerkki: Jos myyt kenkiä ja luot alaryhmän kategorian mukaan, kategorioita voivat olla esimerkiksi Sandaalit, Juhlakengät ja Saappaat.
  6. Voit myös muokata seuraavia alaryhmän kenttiä, jos se on sallittua kyseisen tyyppisessä alaryhmässä ja kampanjassa:
    • tyyppi (hintatarjottava tai ei-hintatarjottava)
    • tila (käytössä tai poissa käytöstä)
    • korkein klikkauskohtainen hinta (vain Shopping-kampanjoissa)
    • URL-valinnat (vain Shopping-kampanjoissa).
  7. Klikkaa Sulje poistuaksesi tuoteryhmän muokkausikkunasta.

Voit myös muokata aiemmin luotua alaryhmää tai poistaa sen.

Alaryhmien muokkaaminen

1. Siirry Tuoteryhmät-välilehdelle ja valitse muokattava tai poistettava tuote- tai listausryhmä.
  2. Klikkaa Muokkaa tuoteryhmiä.
  3. Klikkaa näkyviin tulevasta ikkunasta muokattavaa alaryhmää.
  4. Voit muokata oikealla olevasta paneelista seuraavia määritteitä:
    • itse alaryhmä
      • Esimerkki: Jos myyt kenkiä ja valitset kategoriaan perustuvan alaryhmän, voit halutessasi vaihtaa Sandaalit-kategorian tilalle Juhlakengät.
    • tyyppi (hintatarjottava tai ei-hintatarjottava)
    • tila (käytössä tai poissa käytöstä)
    • korkein klikkauskohtainen hinta (vain Shopping-kampanjoissa)
    • URL-valinnat (vain Shopping-kampanjoissa).
  5. Klikkaa Sulje poistuaksesi tuoteryhmän muokkausikkunasta.

Alaryhmien poistaminen

1. Siirry Tuoteryhmät-välilehdelle ja valitse poistettava tuote- tai listausryhmä.
  2. Klikkaa Muokkaa tuoteryhmiä.
  3. Klikkaa Poista. Jos tuoteryhmässä on alatason ryhmiä, myös ne poistetaan.
  4. Klikkaa Sulje poistuaksesi tuoteryhmän muokkausikkunasta.

Hyvä huomata

• Voit tehdä hakuja alaryhmistä käyttämällä tuoteryhmän muokkausikkunan yläreunassa olevaa hakukenttää.
  • Kokoelmia ei tällä hetkellä tueta Editorissa.