Kokeelliset hintatarjoukset Google Ads Editorissa

Kun suoritat kampanjakokeilua, voit lisätä tai muokata kokeellisia hintatarjouksia mainosryhmille ja avainsanoille Google Ads Editorissa. Sinun on kuitenkin kirjauduttava Google Ads-tilillesi, jotta voit luoda, keskeyttää tai poistaa kampanjakokeilun. Google Ads-ohjekeskuksessa on tarkempaa tietoa kokeellisista hintatarjouksista ja hintatarjouskertoimista.

Avainsanojen kokeellisten hintatarjousten muokkaaminen

1. Valitse puunäkymästä tili tai kampanja, joka sisältää muokattavat avainsanat.
  2. Valitse tyyppiluettelosta Avainsanat ja kohdistaminen > Avainsanat.
  3. Valitse datanäkymästä muokattavat avainsanat. Voit hakea tiettyjä avainsanoja koko tilistäsi tarkennetun haun avulla.
  4. Laajenna datanäkymän alapuolella oleva Kokeellinen hintatarjous -paneeli.
  5. Muokkaa Kokeellinen hintatarjous -paneelissa korkeinta klikkauskohtaista hintatarjousta tai jätä kenttä tyhjäksi, jos haluat säilyttää mainosryhmän oletushintatarjouksen. Muokkaa hintatarjouskerrointa antamalla prosentti korkeimman klikkauskohtaisen hinnan kertoimelle.

Mainosryhmien kokeellisten hintatarjousten muokkaaminen

1. Valitse puunäkymästä tili tai kampanja, joka sisältää muokattavat mainosryhmät.
  2. Valitse tyyppiluettelosta Mainosryhmät.
  3. Valitse datanäkymästä muokattavat mainosryhmät. Voit hakea tiettyjä mainosryhmiä koko tilistäsi tarkennetun haun avulla.
  4. Laajenna datanäkymän alapuolella oleva Kokeellinen hintatarjous -paneeli.
  5. Muokkaa Kokeellinen hintatarjous -paneelissa mainosryhmien hintatarjouksia tai jätä ne ennalleen. Voit muokata hintatarjouksen kertoimia määrittämällä prosenttilukuja korkeimmalle klikkauskohtaisen oletushinnan kertoimelle, Display-verkoston korkeimmalle klikkauskohtaisen hinnan kertoimelle tai korkeimmalle tuhannen näyttökerran hinnan kertoimelle.