Gjør masseoppdateringer ved å bruke egendefinerte kolonner

Med Google Ads kan du bruke egendefinerte kolonner for å se bestemte deler av dataene som inngår i en beregning. Hvis du for eksempel ønsker å se klikkfrekvensen (CTR) for mobilenheter eller datamaskiner, kan du opprette en egendefinert kolonne for «Klikkfrekvens for datamaskiner» og «Klikkfrekvens for mobil». Hvis du bruker egendefinerte kolonner, kan du også masseoppdatere bud, budsjetter og annonsetekst.

Før du begynner

Hvis du ikke har egendefinerte kolonner og ønsker å opprette slike, kan du se artikkelen om hvordan du oppretter egendefinerte kolonner.

Oppdater budsjettene for egendefinerte kolonner

Du kan bruke de egendefinerte kolonnene dine til å masseoppdatere bud, budsjetter og annonsetekst. Følg fremgangsmåten nedenfor for å oppdatere budsjettene for kampanjene i de egendefinerte kolonnene dine:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer på menyen for underordnede sider til venstre.
  3. Velg kampanjene du vil oppdatere, og klikk på Rediger.
  4. Klikk på Endre budsjetter.
  5. Velg Angi et nytt budsjett, og klikk så på Beløpet fra den egendefinerte kolonnen under «Angi som».
  6. Velg den egendefinerte kolonnen du vil legge til en verdi for.
  7. Klikk på Bruk.

Linker til beslektet innhold