Joukkopäivitysten tekeminen omien sarakkeiden avulla

Google Adsin omien sarakkeiden avulla voit nähdä tietyn osan mittarin datasta. Jos esimerkiksi haluat nähdä mobiililaitteiden tai tietokoneiden klikkausprosentin, voit luoda kummallekin oman sarakkeen. Käyttäessäsi omia sarakkeita voit myös tehdä joukkopäivityksiä hintatarjouksiin, budjetteihin ja mainosteksteihin.

Ennen kuin aloitat

Jos sinulla ei ole omia sarakkeita ja haluat luoda niitä, katso ohjeet omien sarakkeiden luomiseen.

Budjettien päivittäminen omien sarakkeiden avulla

Käyttäessäsi omia sarakkeita voit tehdä joukkopäivityksiä hintatarjouksiin, budjetteihin ja mainosteksteihin. Voit päivittää kampanjabudjetteja omissa sarakkeissa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta alasivuvalikosta Kampanjat.
  3. Valitse päivitettävät kampanjat ja klikkaa Muokkaa.
  4. Klikkaa Muuta budjetteja.
  5. Valitse Aseta uusi budjetti ja klikkaa sitten Aseta arvoksi ‑kohdasta Omassa sarakkeessa oleva summa.
  6. Valitse oma sarake, jonka arvon haluat lisätä.
  7. Klikkaa Käytä.