Ensimmäisen sivun hinta-arviot Google Ads Editorissa

Ensimmäisen sivun hinta-arvio on summittainen korkein napsautuskohtainen hinta, joka mainokseltasi vaaditaan, jotta se näkyy Googlen hakutulosten ensimmäisellä sivulla, kun hakulauseke vastaa avainsanaasi täysin. Arvio perustuu avainsanan laatupisteisiin ja nykyiseen mainostajakilpailuun kyseisestä avainsanasta. Google Ads-järjestelmä arvioi uusien avainsanojen laatupisteet ja käyttää viimeisimmän mainostajakilpailun tietoja odotetun ensimmäisen sivun hinnan määrittämiseksi.

Ensimmäisen sivun hintatarjousten arviot näkyvät Google Ads Editorissa, kun tarkastelet avainsanojasi Ensimmäisen sivun hinta-arvio -sarakkeessa.

Lisätietoja uusimpien ensimmäisen sivun hinta-arvioiden lataamisesta
Lisätietoja avainsanahintojen nostamisesta ensimmäisen sivun hinta-arvioiden tasolle

Ensimmäisen sivun hintatarjousarviot ovat Google Ads-järjestelmän määrittämiä. Siksi näitä arvoja ei voi muokata Google Ads Editorissa.