Hankintakohtaisen hinnan prosenttitarjoukset Google Ads Editorissa

Voit hallita hankintakohtaisen hinnan prosenttitarjousten kampanjoita Google Ads Editorissa seuraavilla tavoilla:

• Lataa kampanja ja päivitä sen asetukset.
  • Lisää uusia mainosryhmiä.
  • Muokkaa olemassa olevia mainosryhmien nimiä tai tiloja.
  • Muokkaa mainoksia ja avainsanoja.

Seuraavia toimia ei tueta Google Ads Editorissa, vaan ne edellyttävät kirjautumista Google Ads-tilille osoitteessa https://ads.google.fi:

• Mainosryhmän hintatarjousten muokkaaminen
  • Toisen hintatarjousstrategian käyttäminen kampanjalle, mainosryhmälle tai avainsanalle
  • Uuden kampanjan luominen hankintakohtaisen hinnan prosenttitarjousten avulla
Et voi kopioida ja liittää (tai viedä ja tuoda) hankintakohtaisen hinnan prosenttitarjouskampanjaa ja säilyttää hintatarjousstrategiaa. Jos liität tai tuot hankintakohtaisen hinnan prosenttitarjouskampanjan, uusi luotu kampanja käyttää manuaalista hintatarjousstrategiaa alkuperäisen hintatarjousstrategian sijaan.