Google Ads Editorin versio 1.6

Lue lisää Google Ads Editorin version 1.6 uusista ominaisuuksista ja päivityksistä huhtikuun 2021 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

Responsiiviset videomainokset

Editor tukee nyt Responsiivisia videomainoksia (joita kutsutaan myös nimellä Videotoimintamainokset).

CPA-tavoitteen ja ROAS-tavoitteen hintatarjousta koskevat varoitukset

Editorissa näkyy varoitus, kun kampanjaan tai mainosryhmään lisätty ROAS-tavoitteen hintatarjous täyttää jonkin näistä ehdoista:

• Hintatarjous on alle 5 %.
  • Hintatarjous on enintään 0,5 kertaa aiemman arvon verran.
  • Hintatarjous on vähintään 2 kertaa aiemman arvon verran.
  • CPA-tavoitteen hintatarjousta muokataan siten, että se on vähintään 10 kertaa aiemman arvon verran.

Kuvavalitsin "Tee useita muutoksia kerralla" ‑työkaluun

Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalun Lisää kuvia ‑painikkeessa näkyy nyt kuvavalitsin. Kyseessä on sama kuvavalitsin, joka näkyy Editorissa kuvakenttää muokatessa. Voit lisätä tiedoston levyltä käyttämällä alareunassa olevaa Lisää-painiketta.

Kuvatiedostojen vetäminen ja pudottaminen kuvaeditoriin

Nyt voit vetää ja pudottaa kuvatiedostoja (Windowsin resurssienhallinnasta tai Macin vastaavasta ohjelmasta) kuvaeditoriin, kun haluat liittää kuvia mainoksiin. Jos pudotat useita tiedostoja, kuvat liitetään peräkkäin samantapaisesti nimettyihin kenttiin (jos valitset esimerkiksi viisi tiedostoa ja pudotat ne Responsiivisen Display‑mainoksen "Markkinointikuva 2" ‑kohtaan, kuvat liitetään kenttiin, joista ensimmäinen on nimeltään "Markkinointikuva 2" ja viimeinen "Markkinointikuva 6").

Syötepohjaiset ja elementtipohjaiset tarjouselementit

Editoria käyttämällä voit ladata ja hallinnoida uuden elementtipohjaisen tarjouselementin, joka korvaa käytöstä poistuneen syötepohjaisen elementin. Jos siirtymävaiheen aikana kampanjaan on linkitetty sekä elementtipohjainen että syötepohjainen tarjouselementti, elementtipohjainen on etusijalla ja syötepohjainen elementti ohitetaan. Lue lisää elementtipohjaisten elementtien siirrosta.

Päällekkäisten avainsanojen etsiminen useilta tileiltä

Kun samaan Editorin ikkunaan on avattu useita tilejä, voit etsiä niiltä päällekkäisiä avainsanoja (kahdella tai useammalla tilillä olevia samoja tai samankaltaisia avainsanoja) erillisellä työkalulla.

Videokokoonpanot

Videokokoonpanojen ehtoja tuetaan nyt Editorissa.

Automaattinen muistutus synkronoinnista ennen julkaisua

Jos Google Ads ‑tiliäsi hoitaa useampi kuin yksi käyttäjä ja he tekevät samanaikaisia muokkauksia joukkolatausten avulla, voit asettaa käyttäjille muistutuksen synkronoinnista Google Ads ‑tilin kanssa. Tämä auttaa estämään ristiriitaisuuksia ja varmistamaan, että muokkaukset tehdään uusimpaan versioon.

Videokampanjoiden "Yhdistelmä (yksilökohtainen tavoittavuus)" ‑mainosryhmät

Editor tukee Videokampanjoissa "Yhdistelmä (yksilökohtainen tavoittavuus)" ‑mainosryhmätyyppiä (tunnetaan myös nimellä VIDEO_YHDISTETTY_TAVOITTAVUUS). Näissä mainosryhmissä voi olla sekä puskurimainoksia että TrueView In-Stream ‑mainoksia.

Uusia suositustyyppejä

Seuraavat suositustyypit ovat nyt tuettuja:

• Lisää sivustolinkkejä (tili- ja kampanjatasolla)
  • Muokkaa mainostuottotavoitteitasi
  • Muokkaa [jaettuja] budjettejasi
  • Lisää hintaelementtejä
  • Tehosta hintatarjouksiasi tehostetulla klikkauskohtaisella hinnalla
  • Lisää kuvauksia sivustolinkeillesi
  • Lisää sisältöpoimintoja (tili- ja kampanjatasolla)
  • Lisää huomiotekstejä (tili- ja kampanjatasolla)

Dynaamiset mainostiedostopakettiin perustuvat mainokset

Editorissa on nyt parannettu tuki kuvamainoksille, joiden sisältämässä HTML5-nipussa määritetään tuotteen aihepiiri (esim. Koulutus, Lennot, Hotellit). Lisäksi mallimainokset, joiden mallin tunnus on 531, tunnistetaan nyt kuvamainoksiksi. Nämä mainokset näkyvät nyt kuvamainosten näkymässä aiemman Display-mainosten näkymän sijaan.

Laajan vastaavuuden tarkentimia sisältävät avainsanat

Helmikuussa ilmoitettiin laajan vastaavuuden tarkentimiin ja lausekevastaavuuteen tehtävistä muutoksista. Niiden seurauksena laajan vastaavuuden tarkentimia sisältävät avainsanat toimivat jatkossa samalla tavalla kuin lausekeavainsanat eikä laajan vastaavuuden tarkentimia sisältäviä avainsanoja voi enää käyttää heinäkuusta 2021 alkaen.

Editorissa alat nähdä varoituksia laajan vastaavuuden tarkentimia sisältävien avainsanojen vieressä ja voit muuttaa tällaiset avainsanat lausekeavainsanoiksi tai muiksi vastaavuustyypeiksi. Varoitukset näkyvät kampanjoissa, joissa käytetään seuraavia kieliä: englanti, saksa, espanja, ranska, italia, hollanti, portugali tai venäjä. Jos haluat lukea lisää laajan vastaavuuden tarkentimia sisältävien avainsanojen päivittämisestä, klikkaa varoituksessa olevaa linkkiä.