Förvaltarkonton är nu tillgängliga i Google Ads-appen

7 juli 2020

Med Google Ads-appen kan du övervaka kampanjer i realtid, tillämpa rekommendationer som kan få stor positiv effekt på ditt resultat och snabbt vidta åtgärder för att förbättra resultatet. Från och med i dag är förvaltarkonton tillgängliga i mobilappen så att du enkelt kan visa och hantera alla dina Google Ads-konton från en enda plats.

Med förvaltarkonton i appen kan du

• upptäcka företagsomfattande trender och resultatinsikter för alla dina konton på sidan Översikt.
  • förbättra resultatet i stor skala med optimeringsresultat och prioritera rekommendationer i alla dina konton.
  • hantera kampanjer och jämföra resultatet i alla dina konton.
  • använda pushmeddelanden för att övervaka alla dina konton, var du än är.

Gif of recommendations in the mobile app

Som en del av den här uppdateringen har vi ändrat hur du navigerar i Google Ads-appen. Det gör det ännu enklare för dig att växla mellan dina konton, kampanjer och annonsgrupper.

Navigation in the Google Ads mobile app

GOAT logo

GOAT, en ledande marknadsplats för kläder, sportskor och accessoarer, använder Google Ads-appen för att hålla koll på sina kampanjer och använda rekommendationer när de är på språng. Med Google Ads-appen kan de optimera resultatet och övervaka budgetar under hektiska perioder - samtidigt som de sparar mer än 1–2 timmars arbete per vecka.

Ladda ner den senaste versionen av Google Ads-appen på Android eller iOS för att komma igång. Kolla in dessa bästa metoder för att få ut så mycket som möjligt av dina konton med Google Ads-appen.

Upplagt av Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads