Managerkontoer er nå tilgjengelige i Google Ads-mobilappen

7. juli 2020

Med Google Ads-mobilappen kan du overvåke kampanjer i sanntid, ta i bruk nyttige anbefalinger og iverksette tiltak raskt og effektivt for å oppnå bedre resultater. I dag lanserer vi managerkontoer i mobilappen, slik at du enkelt kan se og administrere alle Google Ads-kontoene dine på ett sted.

Med managerkontoer i appen kan du nå gjøre følgende:

• Oppdage generelle bedriftstrender og se resultatstatistikk for alle kontoene dine, på Oversikt-siden.
  • Forbedre resultatene i stor skala ved hjelp av optimaliseringsresultatet, og prioritere anbefalinger for alle kontoene dine.
  • Administrere kampanjer og sammenligne resultatene for alle kontoene dine.
  • Bruke pushvarslinger for å overvåke alle kontoene dine, uansett hvor du er.

Gif of recommendations in the mobile app

Som en del av denne oppdateringen har vi endret måten du navigerer på i Google Ads-mobilappen. Dette gjør det enda enklere for deg å veksle mellom kontoene, kampanjene og annonsegruppene dine.

Navigation in the Google Ads mobile app

GOAT logo

GOAT, en ledende markedsplass for klær, joggesko og tilbehør, bruker Google Ads-mobilappen for å følge med på kampanjene sine og ta i bruk anbefalinger uansett hvor de befinner seg. Med Google Ads-mobilappen kan bedriften optimalisere resultatene og overvåke budsjettene i travle perioder, samtidig som de sparer mer enn 1–2 timers arbeid per uke.

Last ned den nyeste versjonen av Google Ads-mobilappen på Android eller iOS for å komme i gang. Ta en titt på disse anbefalte fremgangsmåtene for å få mest mulig ut av kontoene dine med Google Ads-mobilappen.

Skrevet av Ryan Beauchamp, produktsjef for Google Ads