Hallinnoijan tilit ovat nyt käytettävissä Google Ads ‑mobiilisovelluksessa

7.7.2020

Google Ads ‑mobiilisovelluksen avulla voit seurata kampanjoita reaaliajassa, ottaa käyttöön hyödyllisiä suosituksia ja toimia nopeasti tulosten parantamiseksi. Tänään lanseeraamme mobiilisovelluksessa hallinnoijan tilit, jotta voit katsoa ja hoitaa kaikkia Google Ads ‑tilejäsi helposti samasta paikasta.

Nyt kun hallinnoijan tilit ovat käytettävissä sovelluksessa, voit

• nähdä etusivulta kaikkia tilejäsi koskevia yritysten laajuisia trendejä ja havaintoja tuloksista
  • parantaa tuloksia laajassa mittakaavassa optimointipisteiden avulla ja priorisoida kaikkien tiliesi suositukset
  • hoitaa kaikkien tiliesi kampanjoita ja vertailla tuloksia
  • seurata kaikkia tilejäsi ilmoitusten avulla missä ikinä oletkin.

Gif of recommendations in the mobile app

Päivityksen yhteydessä olemme muuttaneet navigointia Google Ads ‑mobiilisovelluksessa. Tämän ansiosta tilien, kampanjoiden ja mainosryhmien välillä liikkuminen on entistäkin helpompaa.

Navigation in the Google Ads mobile app

GOAT logo

Johtava vaatteiden, lenkkitossujen ja asusteiden kauppapaikka GOAT käyttää Google Ads ‑mobiilisovellusta voidakseen seurata kampanjoiden kehitystä ja ottaa käyttöön suosituksia mistä tahansa. Google Ads ‑mobiilisovelluksen avulla brändi voi optimoida tulokset ja seurata budjetteja sesonkiaikoina sekä säästää samalla muutamia työtunteja joka viikko.

Aloita lataamalla Google Ads ‑mobiilisovelluksen uusin versio Androidille tai iOS:lle. Tutustu näihin parhaisiin käytäntöihin, jotta saat tileistäsi kaiken irti Google Ads ‑mobiilisovelluksella.

Kirjoittaja: Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads