Klikk og kostnader i Smart-kampanjer

Kunder har interaksjon med annonsene dine ved å klikke på dem eller ringe telefonnummeret som er oppført i annonsene. Når en potensiell kunde klikker på annonsen din, viderekobles vedkommende til landingssiden for annonsen. Dette er vanligvis nettstedet ditt. Potensielle kunder kan også klikke på telefonnummeret i annonsen din for å ringe bedriften din via mobilenhetene sine.

Når en bruker klikker på annonsen din, kan det bety at vedkommende er interessert i å finne ut mer om bedriften din. Ved å vurdere hvor mange klikk annonsene dine får, kan du danne deg et bilde av hvor godt annonsene appellerer til potensielle kunder. Det er mer sannsynlig at relevante annonser mottar klikk og telefonhenvendelser fra brukere som er interessert i det du tilbyr.

Du betaler bare for annonseklikk og anrop bedriften din mottar fra annonsene dine. Kostnadene dine kan variere fra dag til dag, men du betaler aldri mer enn det maksimale månedlige budsjettet du har angitt.

Hvor klikkene på annonsene dine stammer fra, og hvordan kostnadene er fordelt

For at du skal få mest mulig ut av annonsene dine, vises annonsene dine på Google Søk, Google Maps, Gmail, YouTube og Google-partnernettsteder.

Slik kan du se en oversikt over kostnadene dine fordelt på stedene annonsene dine ble vist:

1. Finn kampanjen du vil se mer informasjon om.
  2. Klikk på forbruksbeløpet i den lokale valutaen din, som du finner ovenfor visningsberegningene.

Linker til beslektet innhold