Sovelluskampanjoiden konversioikkunoiden luominen ja muokkaaminen

Voit käyttää luomiasi konversiotapahtumia Google Ads ‑tilisi eri kampanjoissa. Luo ja valitse näitä tapahtumia tietyille kampanjoille, jotta voit seurata, miten hyvin kampanjasi saavat aikaan asiakastoimintaa. Saamiesi tietojen perusteella voit myös tehdä mainoskuluihin liittyvät päätökset entistä perustellummin.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Uuden konversiotapahtuman ja ‑ikkunan luominen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Klikkaa Uusi konversiotapahtuma ‑painiketta.
  5. Klikkaa Sovellus-korttia.
  6. Valitse sovelluskonversioiden seurantatapa (Google Play, Google Analyticsin Sovellus + Verkko tai kolmannen osapuolen analytiikka).
  7. Valitse Asennukset tai Sovelluksen sisäiset ostot.
  8. Klikkaa JATKA.
  9. Lisää konversiotapahtuman nimi Konversion nimi ‑kenttään.
  10. Valitse mobiilisovellus Mobiilisovellus-kentästä.
  11. Asennukset: Ilmoita, kuinka monen euron arvoinen kukin konversio on, tai valitse "Älä käytä konversioarvoa tälle tapahtumalle".
    Sovelluksessa tehdyt valinnat: Valitse, kuinka monta konversiota lasketaan klikkausta tai aktivoitumista kohden.
    • Kaikki: Tätä suositellaan ostotapahtumille, sillä jokainen osto on arvokas.
    • Yksi: Tätä suositellaan liideille, rekisteröitymisille ja muille konversioille, koska vain ensimmäinen aktivoituminen on arvokas.
  12. Valitse konversioikkunat. Lue lisää Sovelluskampanjoiden konversioikkunoista ja Sovelluskampanjoiden konversioikkunoiden optimoinnista.
  13. "Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen" ‑asetus on oletuksena valittu. Kun kyseinen asetus on valittuna, nämä konversiot sisällytetään Konversiot-sarakkeeseen. Jos käytät Smart Biddingia, hintatarjousstrategiasi optimoidaan näille konversioille.
  14. Klikkaa LUO JA JATKA.

Nykyisten konversioikkunoiden päivittäminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Etsi Konversiotapahtuma-sarakkeesta päivitettävä konversiotapahtuma ja klikkaa sitä.
  5. Näkyviin tulee konversiotapahtuman asetukset. Klikkaa Muokkaa tavoitetta.
  6. Klikkaa päivitettävän konversiotapahtuman vieressä olevaa alanuolta.
  7. Valitse haluamasi konversioikkuna.
  8. Klikkaa VALMIS.

Nykyisten konversiotapahtumien lisääminen nykyiseen kampanjaan

1. Valitse työtilan suodatinpalkista kampanjatyyppi ja valitse Sovelluskampanjat.
  2. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  3. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  4. Klikkaa Kampanjat.
  5. Valitse niiden kampanjoiden viereiset valintaruudut, joille haluat päivittää uudet konversiotapahtumat.
  6. Kampanjoiden yläpuolelle tulee näkyviin sininen valikko. Klikkaa Muokkaa.
  7. Klikkaa Muuta konversioasetuksia.
  8. Klikkaa "Valitse tämän kampanjan konversiotapahtumat".
  9. Klikkaa Valitse konversiotapahtumat.
  10. Valitse Konversiotapahtumat-valikosta konversiotapahtumat, joita haluat käyttää.
  11. Klikkaa TALLENNA.