Om konverteringsvinduer for appkampanjer

For appkampanjer er det to typer konverteringer som kan være i tråd med forretningsmålene dine: appinstallasjoner og handlinger i appen, for eksempel kjøp eller invitasjoner til venner. Med begge disse konverteringstypene brukes det tidsbaserte vinduer som angir hvor lenge etter første klikk eller visning det kan telles en konvertering. Du kan angi antallet dager disse vinduene skal omfatte, ut fra kampanje- og forretningsbehovene du har.

App conversion windows for App campaigns

Mer om konverteringsvinduer for appkampanjer

Installer konverteringsvinduet for kampanjer

Konverteringsvinduet for klikk

Det telles en konvertering fra klikk når noen klikker på annonsen din og så installerer appen din innenfor den aktuelle tidsperioden du angir. Hvis du har et konverteringsvindu på 30 dager for klikk, registreres konverteringer som forekommer innen 30 dager etter at noen klikker på annonsen din, som en konvertering fra klikk.

Konverteringsvindu for avspilling med deltakelse

Det telles en konvertering for avspilling med deltakelse når noen ikke klikker på videoannonsen din, men ser minst ti sekunder av annonsen som kan hoppes over (etter fem sekunder) – eller hvis noen ser hele annonsen (hvis den er kortere enn ti sekunder) og så installerer appen innenfor konverteringsvinduet du har angitt. Hvis du har et konverteringsvindu for avspilling med deltakelse på to dager, blir konverteringer som forekommer innen to dager etter at noen ser på videoannonsen din i minst ti sekunder, registrert som konvertering for avspilling med deltakelse. Finn ut mer om konverteringer etter avspilling med deltakelse.

Vindu for visningskonverteringer

Dette indikerer hvor lenge etter at noen ser annonsene din, den påfølgende appinstallasjonen kan telles som en konvertering. Konverteringsvinduet for visningskonverteringer er angitt som én dag. En videoannonse regnes som synlig når minst 50 % av annonseområdet vises i minst to sekunder på skjermen mens videoen spilles av. Finn ut mer om synlighet.

Konverteringsvinduet etter installering

Dette vinduet gjelder bare for kampanjer for appinstallering. Det telles en konvertering etter installering når noen klikker på annonsen din eller ser på en videoannonse i minst ti sekunder, installerer appen din og så fullfører en handling i appen innen tidsperioden du angir. Hvis du for eksempel har et konverteringsvindu på 90 dager etter installering, blir konverteringer (handlinger i appen som utføres etter at annonsen er klikket på og appen er installert) som forekommer innen 90 dager, registrert som konverteringer etter installering.

Konverteringsvinduene for engasjementskampanjer i apper

Konverteringsvinduet for klikk

Det telles en konvertering fra klikk når noen klikker på annonsen din og så installerer appen din innenfor den aktuelle tidsperioden du angir. Hvis du har et konverteringsvindu på 30 dager for klikk, registreres konverteringer som forekommer innen 30 dager etter at noen klikker på annonsen din, som en konvertering fra klikk.

Konverteringsvindu for avspilling med deltakelse

Det telles en konvertering for avspilling med deltakelse når noen ikke klikker på videoannonsen din, men ser minst ti sekunder av annonsen som kan hoppes over (etter fem sekunder) – eller hvis noen ser hele annonsen (hvis den er kortere enn ti sekunder) og så fullfører en handling i appen innenfor konverteringsvinduet du har angitt. Hvis du har et konverteringsvindu for avspilling med deltakelse på to dager, blir konverteringer som forekommer innen to dager etter at noen ser på videoannonsen din i minst ti sekunder, registrert som konvertering for avspilling med deltakelse. Finn ut mer om konverteringer etter avspilling med deltakelse.

Vindu for visningskonverteringer

Dette indikerer hvor lenge etter at noen ser annonsene din, den påfølgende appinstallasjonen kan telles som en konvertering. Konverteringsvinduet for visningskonverteringer er angitt som én dag. En videoannonse regnes som synlig når minst 50 % av annonseområdet vises i minst to sekunder på skjermen mens videoen spilles av. Finn ut mer om synlighet.

Linker til beslektet innhold