Hotellikampanjoiden tietojen ajantasaisuus

Kun tutkit Google Ads ‑tilisi dataa, muista ottaa huomioon tilastojen ajantasaisuus. Tulosdata ei ole saatavilla heti, sillä joitakin mittareita päivitetään vain kerran päivässä. Osaa mittareista taas päivitetään neljän tunnin välein. Tilin tuloksia mitattaessa on hyvä pitää mielessä, että viimeisin tiliä koskeva data ei välttämättä vielä näy.

Huom. Tämä artikkeli koskee vain Hotellikampanjoita. Huomaa, että on olemassa myös samankaltainen artikkeli Datan ajantasaisuus, joka koskee Google Ads ‑dataa yleisesti.

Näin se toimii

Tilien tilastotiedot (kuten klikkaukset, konversiot ja impressiot) päivitetään samalla aikataululla kuin muut kampanjatyypit Google Adsissa.

Joidenkin mittareiden ja raporttien käsittely voi kestää kauemmin, ja osa tiedoista saatetaan laskea vain kerran päivässä (eikä jatkuvasti) Tyynenmeren normaaliaikaa (PST), joten kuluvan päivän data on saatavilla seuraavana päivänä. Esimerkiksi tiistain data on saatavilla vasta tiettyyn aikaan keskiviikkona. Ota aikavyöhykkeesi huomioon, kun tutkit näitä tietoja.

Seuraavassa kaaviossa näkyy, milloin tietyt mittarit ja raportit ovat valmiita ja ajan tasalla tiistain tietojen mukaisesti kolmella esimerkkiaikavyöhykkeellä.

Mittari/raportti Ajankohta, jolloin tiistain tiedot ovat käytettävissä, jos olet San Franciscossa (PST). Ajankohta, jolloin tiistain tiedot ovat käytettävissä, jos olet Lontoossa (GMT). Ajankohta, jolloin tiistain data on käytettävissä, jos olet Tokiossa (JST).
Klikkausprosentti klo 9 keskiviikkona klo 17 keskiviikkona klo 2 torstaina
Kaikki impressioprosenttimittarit, hyväksyttävät impressiot ja kaikki hinnan kilpailukykymittarit päivitetään neljän tunnin välein klo 5 (PST) alkaen (esim. hintaryhmä ja hotellihintojen ero prosentteina) klo 5, klo 9, klo 13, klo 17, klo 21, klo 1 ja klo 5 keskiviikkona klo 13, klo 17, klo 21, klo 1 torstaina, klo 5 torstaina, klo 9 torstaina ja klo 13 torstaina klo 21 keskiviikkona, klo 1 torstaina, klo 5 torstaina, klo 9 torstaina, klo 13 torstaina, klo 17 torstaina ja klo 21 torstaina

Oikaisut

Tietojasi saatetaan toisinaan päivittää, kun klikkauksesta on kulunut yksi tai useampi päivä. Tämä voi johtua esimerkiksi seuraavista syistä:

• Konversio syntyy päiviä alkuperäisen klikkauksen jälkeen.
  • Havaitsemme virheellistä liikennettä, joka on poistettava.

Seuraavan kuun laskutettaviin tapahtumiin (esim. klikkauksiin) tehdyt oikaisut näkyvät laskutushyvityksinä.

Google Analyticsista tuodut konversiot

Google Analyticsista Google Adsiin tuodut tavoitteet ja tapahtumat näkyvät yleensä Google Adsin konversiotilastoissa 12 tunnin kuluessa, jos ne kirjataan Viimeinen klikkaus ‑attribuutiomallin avulla. Google Adsin konversioseurannan data näkyy tavallisesti kolmen tunnin kuluessa, kun konversiot kirjataan Viimeinen klikkaus ‑mallin avulla, ja 15 tunnin kuluessa muita malleja käytettäessä.