Tumman tilan ottaminen käyttöön (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Voit nyt ottaa tumman tilan käyttöön Google Ads ‑mobiilisovelluksessa.

Jos olet hämärässä ympäristössä tai pidät tummasta taustaväristä puhelimessasi, voit tehdä sovelluksesta miellyttävämmän näköisen käyttämällä tummaa tilaa.

Tumman tilan käyttöönotto

Huom. Jos olet jo ottanut tumman tilan käyttöön puhelimesi asetuksista, tumma tila on sovelluksessasi automaattisesti käytössä.

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Teema-kohdasta Tumma.