Gör mer på språng med nya funktioner i Google Ads-appen

3 mars 2020

Med Google Ads-appen kan du övervaka dina kampanjer i realtid, granska rekommendationer som kan få stor positiv effekt på ditt resultat och snabbt vidta åtgärder för att förbättra resultatet. Under de senaste månaderna har vi gjort flera förbättringar av appen baserat på er feedback. Därför introducerar vi nya funktioner för optimeringsresultat och mörkt läge.

Prioritera de bästa rekommendationerna snabbare

Optimeringsresultat hjälper dig att prioritera rekommendationer för dina kampanjer, vilket gör det enkelt för dig att snabbt förbättra resultatet i appen. För att göra det ännu enklare för dig att hitta de viktigaste rekommendationerna kan du nu se optimeringsresultaten för ditt konto och på kampanjnivå på skärmen Kontoöversikt. Kampanjer med rekommendationer som har störst potentiell effekt visas högst upp i listan, så att du kan prioritera åtgärder som ger bättre resultat.

Gif of account overview page

Få ett meddelande när optimeringsresultatet ändras

För att hjälpa dig att hålla koll på nya rekommendationer får du ett meddelande i realtid när optimeringsresultatet ändras. Tryck på aviseringen för att öppna sidan Rekommendationer, där du kan vidta åtgärder för att förbättra resultaten. Om du vill få dessa aviseringar aktiverar du dem på sidan Inställningar i appen.

Arbeta bekvämt med mörkt läge

Mörkt läge är utformat för visuell bekvämlighet. Oavsett om du befinner dig i en miljö med svagt ljus eller föredrar mörkare bakgrundsfärger på mobilen kan du använda mörkt läge i Google Ads-appen. Om du redan har aktiverat mörkt läge i telefonens inställningar visas mörkt läge i appen automatiskt. Du kan även aktivera mörkt läge på sidan Inställningar i appen.

Diesel logo Disel.ie, ett av Irlands ledande mode- och klädmärken, använde optimeringsresultat i Google Ads-appen för att prioritera, granska och tillämpa rekommendationer på sina telefoner. Tack vare det kunde de marknadsföra sina produkter och kampanjer på ett mer effektivt sätt och ökade sin trafik med 30 gånger jämfört med året innan.
AGY47 logo AGY47, en ledande byrå för digital marknadsföring, använde Google Ads-appen för att kontrollera resultatet, förbättra optimeringsresultatet och hålla koll på kontot på språng. Det besparade dem mer än två timmar per vecka och konto.

Om du vill se optimeringsresultatet och mörkt läge på mobilen laddar du ned Google Ads-appen på Android (4,5/5 stjärnor) eller iOS (4,5/5 stjärnor). Använd dessa rekommenderade metoder för att få ut så mycket som möjligt av ditt konto med Google Ads-appen.

Upplagt av Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads