Om åpen testing i appkampanjer

Du kan nå markedsføre Android-apper eller -spill i åpen testing via appkampanjer i Google Ads, slik at det blir enklere å skalere tiltakene dine raskere før lanseringen. Ved hjelp av åpen testing kan du teste annonsene med hensyn til ting som stabilitet, brukerlojalitet, inntektsgenerering og effektivitet.

Ved hjelp av brukertesting kan utviklere ta veloverveide beslutninger om hva som skal effektiviseres i appen din. Tilbakemelding før et spill lanseres, er helt avgjørende for at spillet skal bli vellykket. Du kan få tilbakemeldinger fra reelle brukere ved å ta i bruk åpen testing for å lansere en testversjon av appen din i Play-butikken.

Slik fungerer det

Du kan komme i gang med åpen testing av annonser ved først å konfigurere en åpen test for appen din i Google Play-konsollen. Når du skal konfigurere åpen testing av annonser, må du ikke angi et maksimalt antall brukere i Google Ads. Når du er ferdig med konfigureringen i Play-konsollen, kan du lage en ny appkampanje for installasjoner i Google Ads.

Før du begynner

• Du må sørge for at du ikke begrenser antallet nedlastinger av den åpne testingen når du konfigurerer åpen testing i Google Play-konsollen.
  • Under konfigureringen i Play-konsollen og Google Ads anbefaler vi at du velger landene som best representerer markedene du har tenkt å lansere appen i.