Betalende manager: definitie

Een betalende manager is een manageraccount dat de instellingen voor maandelijkse facturering beheert die worden gebruikt door de onderliggende Google Ads-accounts in de manageraccountstructuur.

Belangrijk: Als u een Google Ads-account ontkoppelt van de bijbehorende betalende manager (of de koppeling verbreekt door de manageraccountstructuur erboven te wijzigen), wordt de weergave van advertenties via het Google Ads-account meteen stopgezet.

Gebruikers met standaard-, beheerders- en factureringstoegang die zijn ingelogd bij de betalende manager (of een manageraccount daarboven), kunnen facturen bekijken, budgetten bewerken en factureringsoverdrachten uitvoeren voor Google Ads-accounts onder die manager. Hoewel één Google Ads-account kan worden gekoppeld aan meerdere manageraccounts, beheert slechts een van deze manageraccounts de factureringsconfiguratie voor dat Google Ads-account. Dat komt omdat een Google Ads-account maar één actieve factureringsconfiguratie kan hebben.

U kunt de naam en ID van de betalende manager voor een Google Ads-account vinden door naar de pagina Factureringsinstellingen te gaan.

U kunt de naam en ID van de betalende manager voor al uw gekoppelde Google Ads-accounts ook vinden door de kolom 'Betalende manager' toe te voegen aan de pagina Budgetten van uw manageraccount. Meer informatie over hoe u tabellen en diagrammen aanpast