Optimeringsresultat är nu tillgängligt i Google Ads-appen

13 september 2019

Optimeringsresultat hjälper dig att prioritera rekommendationer för dina kampanjer så att du kan nå dina verksamhetsmål snabbare och effektivare. Resultatet anges på en skala mellan 0 och 100 % och är ett enkelt sätt att se om ditt konto har konfigurerats på bästa möjliga sätt. Tidigare var resultatet bara tillgängligt på datorn. Från och med i dag kan du se optimeringsresultatet och vidta åtgärder i Google Ads-appen.

Example of optimization score in the app

Nu kan du granska och använda rekommendationer var du än befinner dig, så att du inte missar några kritiska åtgärder bara för att du inte är vid datorn. I appen hjälper optimeringsresultatet dig enkelt att prioritera dina mest betydelsefulla rekommendationer, till exempel att lägga till nya sökord, börja använda Smart Bidding eller ta bort motstridiga negativa sökord.

Diesel.ie Logo
Diesel.ie, ett av Irlands ledande mode- och klädmärken, använder Google Ads-appen för att hålla koll på kampanjresultat, få praktiska aviseringar och göra snabba ändringar. De har använt optimeringsresultatet i appen för att prioritera, granska och använda rekommendationer i sina telefoner. Tack vare det kunde de marknadsföra sina produkter och kampanjer på ett mer effektivt sätt och ökade sin trafik med 30 gånger jämfört med året innan.

Om du vill se ditt optimeringsresultat i telefonen laddar du ned Google Ads-appen på Android eller iOS. Gå sedan till sidan Rekommendationer. Använd dessa metodtips för att få ut mesta möjliga av ditt konto med Google Ads-appen.

Upplagt av Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads