Optimaliseringsresultatet er nå tilgjengelig i Google Ads-mobilappen

13. september 2019

Ved hjelp av optimaliseringresultatet kan du prioritere anbefalinger for kampanjene dine, slik at du kan nå forretningsmålene dine på en raskere og mer effektiv måte. Optimaliseringresultatet går fra 0 % til 100 %, og ut fra denne prosentandelen kan du se om kontoen din er konfigurert til å nå sitt fulle potensial. Tidligere var det bare mulig å se dette resultatet på datamaskiner. Fra og med i dag kan du se og handle ut fra optimaliseringsresultatet ditt i Google Ads-mobilappen.

Example of optimization score in the app

Nå kan du gjennomgå og ta i bruk anbefalinger uansett hvor du er, og dermed kan du foreta viktige handlinger selv når du er borte fra datamaskinen. Ut fra optimaliseringsresultatet i appen kan du prioritere de mest effektive anbefalingene dine – for eksempel å legge til nye søkeord, ta i bruk smart budgivning, og fjerne motstridende negative søkeord.

Diesel.ie Logo
Diesel.ie er et ledende merkenavn innen mote og klær i Irland som bruker Google Ads-mobilappen til å overvåke kampanjeresultater, få nyttige varsler og gjøre endringer umiddelbart. Selskapet har brukt optimaliseringsresultatet på mobilappen til å prioritere, gjennomgå og ta i bruk anbefalinger på mobiltelefonene sine. Selskapet har dermed kunnet markedsføre produktene og kampanjene sine på en mer effektiv måte, og har oppnådd 30 ganger mer trafikk sammenlignet med året før.

Du kan se optimaliseringsresultatet ditt på mobil ved å laste ned Google Ads-mobilappen på Android eller iOS og navigere til Anbefalinger-siden. Følg disse anbefalte fremgangsmåtene for å få mest mulig ut av kontoen din med Google Ads-mobilappen.

Skrevet av Ryan Beauchamp, produktsjef for Google Ads