Floodlight-konverteringer for Search Ads 360 i Google Ads

Når du aktiverer budgivning under auksjonen i en hvilken som helst konverteringsbasert budstrategi i Search Ads 360, blir alle Floodlight-konverteringer relatert til budgivning under auksjonen delt med Google Ads.

Takket være rapportene med kjøpsdetaljer som de delte konverteringene omfatter, kan også selgere som benytter seg av Shopping-kampanjer med partnere, optimalisere bud og budsjetter og rapportere om disse dataene.

I fremtiden blir alle Floodlight-konverteringer delt med Google Ads.

Både Floodlight-konverteringer og Google Ads-konverteringshandlinger rapporteres i Konverteringer- og Alle konverteringer-kolonnen.

Vær oppmerksom på at andre Google Ads-kolonner, for eksempel «Verdien av alle konverteringer» og «Kostnad for alle konverteringer», som begge er basert på «Konverteringer»- og «Alle konverteringer»-beregningen, også omfatter Floodlight-konverteringer.

Hvilke kampanjer mottar delte Floodlight-data?

Hvis du deler Floodlight-data med alle Google Ads-kampanjene i en annonsørkonto, kan Google trekke større lærdom fordi det foreligger flere data, og fastsette bedre bud.

Alle Google Ads-kampanjer som administreres via en Search Ads 360-annonsørkonto, mottar Floodlight-konverteringsdataene i Google Ads. Dette innebærer at alle Google Ads-kontoer og -kampanjer som administreres i en Search Ads 360-annonsørkonto, kan rapportere om alle Floodlight-konverteringer.

I en konto blir Floodlight-konverteringsdatene rapportert i Konverteringer- og Alle konverteringer-kolonnen i Google Ads. Dette gjelder for alle kampanjene i den aktuelle kontoen og selv om én eller flere kampanjer ikke administreres via en Search Ads 360-budstrategi.

Floodlight-data blir automatisk overført fra Search Ads 360 til den aktuelle Google Ads-kontoen så fort tilknytningen til Search Ads 360 godtas i kontoen. Det rapporteres da ikke lenger om tidligere rapporterte Google Ads-konverteringer i Konverteringer-kolonnen.

Google Ads-konverteringer som er registrert via konverteringssporing, forblir registrert i Google Ads- og Search Ads 360-kontoer selv etter at Konverteringer-kolonnen blir endret. Hvis du vil rapportere om konverteringsverdier fra Google Ads-konverteringssporingen, kan du opprette en egendefinert kolonne i Google Ads eller Search Ads 360.
  • I Google Ads: Opprett en egendefinert kolonne der du velger «Alle konverteringer», og filtrer så etter de konverteringshandlingene som var grunnlaget for de tidligere konverteringene dine.
  • I Search Ads 360: Opprett en egendefinert kolonne for Google Ads-konverteringer, og velg de konverteringene du vil ta med.

Merk: Hvis en annonsør i Search Ads 360 har autorisasjon til å bruke budgivning under auksjonen i forbindelse med Shopping-kampanjer, blir konverteringskilden til disse kampanjene endret til den aktuelle Search Ads 360-annonsørens standard konverteringsmål.

Rapporter om kjøpsdetaljer blir delt

Hvis du deler rapporter om kjøpsdetaljer, kan du optimalisere automatisert partnerbudgivning og budsjettdeling i Googles Shopping-kampanjer med partnere.

I Google Ads blir informasjonen fra den delte Floodlight-rapporten med kjøpsdetaljer tatt med i de viktige handlekurvberegningene.

Sånn brukes konverteringsdata i Google Ads

Google Ads bruker samlede data om konverteringshendelser til alle annonsørers felles gode. Den smarte budgivningen i Google Ads er for eksempel avhengig av samlede data om annonsørers konverteringshendelser for å kunne heve kvaliteten og nøyaktigheten totalt sett. Hvis du bruker budgivning under auksjonen i Search Ads 360, blir Floodlight-konverteringer delt med Google Ads.
Google kan også publisere statistikk om konverteringshendelser som er samlet inn fra mange annonsører, noe som er en nyttig ressurs for alle annonsører.

Finn ut hvordan konverteringsdata brukes i Google Ads, i brukerstøtten for Google Ads.

Floodlight-grupper med konverteringshandlinger i managerkontoer

Alle Google Ads-managerkontoer som er direkte knyttet sammen med en Google Ads-konto, omfatter en Floodlight-gruppe med konverteringshandlinger dersom minst ett av disse kravene innfris:

• Budgivning under auksjonen er aktivert i en Search Ads 360-budstrategi som budgivning i kampanjer tilhørende den direkte tilknyttede Google Ads-kontoen, administreres via.
  • Floodlight-konverteringene godtas i managerkontoen. Senere i denne artikkelen kan du finne ut hvordan administratorer godtar konverteringer.

Gruppen med konverteringshandlinger vises på Konverteringshandlinger-siden i Google Ads.

Floodlight-konverteringer må godtas i managerkontoer

Administrative eiere av de enkelte managerkontoene som mottar Floodlight-konverteringer, er pålagt å godta disse konverteringene fra Search Ads 360. Hvis konverteringene godtas, betyr det at managerkontoen er knyttet sammen med Search Ads 360.

Hvis denne tilknytningen ikke godtas i managerkontoen, er ikke budgivning under auksjonen aktivert i Search Ads 360-budstrategien.

Search Ads 360 varsler deg hvis konverteringene ikke godtas.

Hvis tilknytningen fjernes fra Google Ads, kommer Search Ads 360 til å fortsette å be den administrative eieren om å godta konverteringer, for ellers kan ikke hen bruke budgivning under auksjonen lenger. Vær oppmerksom på at Floodlight-konverteringene ikke fjernes fra Google Ads. I Google Ads-kontoen og den direkte tilknyttede managerkontoen kommer beregningene for Floodlight-konverteringer som ble delt før datoen da tilknytningen til Search Ads 360 ble fjernet, til å bli tatt med. Floodlight-dataene blir med andre ord ikke oppdatert etter datoen da tilknytningen til managerkontoen ble fjernet.

Knytt Google Ads-managerkontoer sammen med Search Ads 360

Du må ha administrativ eiertilgang til Google Ads-managerkontoer for å kunne knytte disse sammen med Search Ads 360.

Selv om Google Ads-kontoen din allerede er knyttet sammen med Search Ads 360, er ikke managerkontoen automatisk knyttet sammen med Search Ads 360. Du må knytte hver enkelt managerkonto sammen med – eller gi hver enkelt managerkonto tilgang til – Search Ads 360 for å kunne motta Floodlight-konverteringer. Videre må du aktivere budgivning under auksjonen for å bruke Floodlight-konverteringer i Google Ads.

1. Slå på budgivning under auksjonen i en avkastningsbasert budstrategi i Search Ads 360.
  2. Klikk på Ja, jeg forstår for å bekrefte at du vil dele Floodlight-konverteringene med alle Google Ads-kampanjene i annonsørkontoen.
  3. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  4. Naviger til Tilknyttede kontoer-siden.
    1. Klikk på verktøyikonet  øverst til høyre.
    2. Klikk på Tilknyttede kontoer under Konfigurasjon.
  5. Klikk på Detaljer i Search Ads 360-kortet.
  6. Klikk på Godta for hver enkelt Search Ads 360-annonsør under «Forespørsel om tilknytning».

Konverteringer utenfor nettet og budgivning under auksjonen

For at du skal være en kvalifisert kandidat for budgivning under auksjonen, må du laste opp konverteringer utenfor nettet til Search Ads 360 før det har gått 14 dager fra klokkeslettet og datoen oppgitt i de aktuelle konverteringenes tidsstempel.

Slutt å dele konverteringer med Google Ads

Hvis du ikke lenger ønsker å dele konverteringer med Google Ads, må du slå av budgivning under auksjonen i alle Search Ads 360-budstrategiene dine. Finn ut hvordan du kan slutte å dele Floodlight-konverteringer med Google Ads.