Slik kan du legge inn hotellbud og -justeringer

Det kan være lurt å se regelmessig på resultatene du har oppnådd med budene og budjusteringene for hotellannonsene dine, for å optimalisere budstrategiene dine.

Mål resultater oppnådd med bud på hotellkampanjer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på en hotellkampanje.
  3. I tabellen som nå vises, blir annonsegruppene dine, budstrategien og -nivået du bruker, samt beregninger som klikk og visninger listet opp.

Se resultater oppnådd med bud på hotellannonser og tilhørende budjusteringer

Hvis du vil se hvilke resultater du har oppnådd med budjusteringene for hotellannonsene dine, målt i beregninger som CTR og konverteringer, kan du klikke på «Reiseruter», «Enheter», eller «Steder» i sidemenyen.

• Reiseplaner: Her finner du budjusteringer for innsjekkingsdag, lengde på oppholdet samt datoperioder angitt av brukeren. Det er bare på annonsegruppenivå du kan angi budjusteringer for disse dimensjonene.
  • Enheter: Her finner du budjusteringer for enhetene du velger når du angir justeringen: mobil, nettbrett eller datamaskiner.
  • Steder: Her finner du budjusteringer for stedene du velger når du velger justeringen.

Finn ut mer om budjusteringer for hotellannonser

Standardberegninger

Disse beregningene vises i statistikktabellen:
Konverteringer Dette er antallet konverteringer du har mottatt.
Kostn./konv. Her kan du se hvor mye en konvertering i gjennomsnitt koster.
Konv.frekv. Her kan du se hvor ofte et annonseklikk eller en annen annonseinteraksjon i gjennomsnitt fører til en konvertering.
Klikk Her kan du se hvor mange ganger folk klikket på annonsen din.
Visn. Her kan du se hvor mange ganger annonsen er vist i bestillingsmodulen for hoteller.
CTR Her kan du se hvor ofte de som så annonsen, endte opp med å klikke på den.
Gj.sn. CPC Her kan du se hva du betaler i gjennomsnitt når folk klikker på annonsen din.
Kostnad Her kan du se hvor mye du brukte i løpet av denne perioden.

Tips: Legg til eller fjern kolonner

Du kan legge til kolonner i eller fjerne dem fra statistikktabellen.

Linker til beslektet innhold

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.