Raportin muokkaustyökalun käyttäminen hotellimainosten kanssa

Hotellimainoksiin liittyvät mittarit löytyvät Google Adsin raportin muokkaustyökalusta

Hotellimainosten määritedata on nyt saatavilla Google Adsin raportin muokkaustyökalussa. Voit valita haluamasi käytettävissä olevista hotellien määritteitä koskevista mittareista, valita datan esitystavan, lajitella ja suodattaa dataa haluamallasi tavalla sekä valita ladattavien tai sähköpostitse lähetettävien raporttien muodon useista eri vaihtoehdoista.

Tässä artikkelissa kerrotaan hotellimainosten raporttien luomiseen liittyvistä tehtävistä raportin muokkaustyökalussa.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit käyttää raportin muokkaustyökalua mahdollisimman tehokkaasti, tutustu työkalun eri osiin.

Raportin luominen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilisi oikeasta yläkulmasta raportointikuvaketta ja valitse sitten Raportit.
  3. Klikkaa sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa pluspainiketta ja valitse sitten luotavan raportin tyyppi.
  4. Näet käytettävissä olevat hotellien määritteet vasemmanpuoleisesta sivuvalikosta.
  5. Vedä osioita alustalle ja pudota ne johonkin sinisellä merkityistä alueista. Hylly päivittyy automaattisesti ja data näkyy alustalla.

Vinkki: Lajittele, suodata ja lataa raportteja

Raportin muokkaustyökalulla voit lajitella, suodattaa, ladata, tallentaa ja jakaa raportteja.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.