Fejlfinding af landingssider, der ikke kan crawles i en kampagne for en dynamisk annoncegruppe

Trin 1: Find den webadresse, som ikke kan crawles

Sider, som ikke kan crawles, kan påvirke dine dynamiske søgeannoncer på tre måder:

• Hvis du vælger URL-Equals som din målretningstype, og din webadresse ikke kan crawles, får du vist statussen "Afvist: Siden kan ikke crawles" på dit dynamiske annoncemål.
  • Hvis du bruger sidefeeds, og en webadresse i dit feed ikke kan crawles, får du vist statussen "Afvist: Siden kan ikke crawles" i rækken for den pågældende webadresse i det delte bibliotek.
  • Hvis du bruger en anden målretningsmekanisme, og en webadresse ikke er crawlet eller ikke kan crawles, ved Google Ads det ikke, så der vises ingen fejlmeddelelse. Hvis en webadresse, du forsøger at målrette mod, ikke har nogen trafik, kan du finde og rette fejl ved først at målrette den via URL-Equals eller sidefeeds. Webadressen vil enten få trafik, eller du vil få en fejlmeddelelse, der forklarer, hvorfor der ikke er nogen trafik.

Trin 2: Sørg for, at Google AdsBot kan crawle landingssiden

1. Kopiér webadressen og indsæt den på en webbrowsers adresselinje.
  2. Tilføj /robots.txt for enden af domænenavnet, og tryk derefter på Enter. (Hvis din landingsside f.eks. er http://www.example.com/folder1/folder2/, skal du kontrollere, hvilke robotter der skal crawle domænet ved at besøge webadressen: http://www.example.com/robots.txt).
  3. Kig efter linjen User-agent: AdsBot-Google.
    • Hvis den ikke er der, kan du få din webmaster til at hjælpe dig med at få den tilføjet.
    • Hvis siden er tom, kan du få din webmaster til at hjælpe dig med at få en robots.txt-fil tilføjet på domænet.
    • Hvis User-agent: AdsBot-Google er der, skal du tjekke, at den ikke følges af en linje, hvor der står Disallow: /. Sørg også for, at AdsBot-Google ikke er begrænset af andre linjer i filen. Om robots.txt-filer og Google-crawlere
  4. Hvis landingssiden er et underdomæne, skal du kontrollere, om underdomænet har en separat robots.txt-fil. Eksempelvis https://subdomain.domain.com/robots.txt. Sørg for, at denne robots.txt også tillader User-agent: AdsBot-Google.
  5. Åbn kilden til webadressen. I Chrome kan du gøre dette ved at åbne view-source:THE_URL. Hvis din landingsside f.eks. er http://www.example.com/folder1/folder2/, kan du tjekke, hvilke robotter der skal crawle domænet ved at besøge webadressen: view-source:http://www.example.com/folder1/folder2/.
  6. Kig efter strengen "AdsBot-Google"
    • Hvis den ikke er der, er det ikke kilden til problemet.
    • Hvis strengen ligger inde i et tag som f.eks. <meta name="AdsBot-Google" content="noindex" />, kan du få din webmaster til at hjælpe dig med at få det fjernet. Få flere oplysninger om metatags, som Google forstår

Andre grunde til, at en landingsside ikke kan crawles

Hvis Google AdsBot har tilladelse til at crawle landingssiden (User-agent: AdsBot-Google er allerede inkluderet i websitets robots.txt-fil), kan der være en anden grund til, at siden ikke kan crawles:

• Landingssiden kan ikke indlæses. Hvis du åbner siden med en webbrowser og ser en fejl (f. eks. 404 (ikke fundet). Websitet kunne ikke nås. Din session er udløbet), skal du kontakte websitets webmaster for at sikre, at landingssiden kan indlæses et hvilket som helst sted og i et hvilket som helst miljø (mobil og computer) eller browser.
  • Landingssiden kræver login. Alle annoncelandingssider skal være offentligt tilgængelige. Brug en anden landingsside, eller få webmasteren til at hjælpe med at fjerne loginkravet på siden.
  • Landingssiden indeholder for mange videresendelser eller omdirigeringer. Landingssider skal have færre end 10 omdirigeringer. Få din webmaster til at hjælpe dig med at reducere antallet af omdirigeringer. Få flere oplysninger om videresendelse til website eller webtjeneste