Legg til eller fjern anbefalte kolonner i statistikktabellen

Basert på de eksisterende kontoinnstillingene dine kan Google Ads anbefale bestemte kolonner i statistikktabellen, noe som kan gjøre det enklere for deg å finne viktige data og få mest mulig ut av kampanjene, annonsegruppene, annonsene og søkeordene dine.

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du ser når en anbefalt kolonne er lagt til i statistikktabellen, og hvordan du administrerer kolonner slik at du ser dataene som er viktigst for bedriften din.

Slik gjenkjenner du anbefalte kolonner

Kolonner som er anbefalt i kontoen din, vises automatisk i tabellen din. Kolonnenavnene med blå, stiplet understrek er de kolonnene som anbefales. Du kan legge til og fjerne anbefalte kolonner på brukernivå. Dette betyr at når du gjør en endring, gjenspeiles den bare i innstillingene dine. De andre kontobrukerne ser fortsatt de anbefalte kolonnene til de selv endrer dem.

Slik legger du til eller aktiverer anbefalte kolonner på nytt

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Oversikt.
  3. Klikk på Kolonner-knappen Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads for å redigere kolonnene i tabellen.
  4. Kolonner med blå, stiplet understrek er anbefalte kolonner. Du kan se en liste over alle de anbefalte kolonnene for den aktuelle rapporten under kolonnesettet ditt. I delen med «Anbefalte kolonner»-rullegardinmenyen finner du alle de aktiverte og deaktivert anbefalte kolonnene. Kolonner med en tom avmerkingsboks er anbefalte kolonner du har slått av, og kolonner med en blå avmerkingsboks er anbefalte kolonner du har slått på. Du kan merke av for alle de anbefalte kolonnene du vil legge til i rapporten.
  5. For permanent å legge til en anbefalt kolonne i tabellen, dra den fra den nederste posisjonen i kolonnesettet på høyre side og over skillelinjen. Så fort en anbefalt kolonne er lagt til i det permanente kolonnesettet, forsvinner den blå, stiplede linjen under den.

Slik fjerner du anbefalte kolonner

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Oversikt.
  3. Hold markøren over en kolonne med blå, stiplet understrek, og klikk så på Ikke vis denne kolonnen.
  4. Alternativt kan du klikke på Kolonner-knappen Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads for å redigere kolonnene i tabellen.
  5. Du kan se alle kolonnene i tabellen i kolonnelisten. Kolonner med blå, stiplet understrek er anbefalte kolonner.
  6. Klikk på X-ikonet for å fjerne anbefalingen av denne kolonnen.
  7. Du kan deaktivere alle anbefalte kolonner ved å slå av Vis anbefalte kolonner i tabellene dine-alternativet.

Tips

Når du har lagt til kolonnene du er interessert i, kan du klikke på et hvilket som helst kolonnenavn for å sortere etter det aktuelle emnet. Du kan for eksempel klikke på «Annonsegruppe»-kolonnen for å sortere alfabetisk etter annonsegrupper, eller du kan klikke på «Visninger»-kolonnen for å sortere annonsegruppene fra flest visninger til færrest.

Linker til beslektet innhold