Förhandsgranska din företagsprofil

Sidor för företagsprofiler är offentligt tillgängliga webbsidor som kan visas när personer klickar på ditt märke på dina webbplatser. Dessa företagsprofilsidor är endast tillgängliga för Partner och Premier-partner.

Om du är Partner eller Premier-partner kan du förhandsgranska din profil så här:

1. Öppna fliken Partners-program i ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Leta reda på kortet Märkesstatus och klicka på Visa detaljer.
  3. Expandera Tillgångar för märken längst ned på sidan.
  4. Klicka på Förhandsgranska företagsprofil.

Företagsprofilsidan hyperlänkas automatiskt till märkestillgångarna du använder på din webbplats.