Se en forhåndsvisning av bedriftsprofilen din

Bedriftsprofilsider er offentlig tilgjengelige nettsider som kan vises når enkeltpersoner klikker på merket som ligger på nettstedene dine. Disse bedriftsprofilsidene er bare tilgjengelige for Partners og Premier Partners.

Hvis du er Partner eller Premier Partner, kan du se en forhåndsvisning av profilen din:

1. Gå til Partners-programmet-fanen i Google Ads-managerkontoen din.
  2. Finn «Merkestatus»-kortet og klikk på Se detaljer.
  3. Utvid merkeelementene nederst på siden.
  4. Klikk på Se en forhåndsvisning av bedriftsprofilen.

Bedriftsprofilen din kobles automatisk til merkeelementet du skal bruke på nettstedet ditt.

Linker til beslektet innhold