Registrera dig för Google Partners i Google Ads

Google Partners är utformat för reklambyråer och tredjepartsföretag som hanterar Google Ads-konton åt andra varumärken och företag. När du registrerar dig för Google Partners-programmet får du tillgång till en rad förmåner, till exempel utbildning och insikter, åtkomst och support samt erkännanden och belöningar.

I den här artikeln beskrivs hur du registrerar dig för Google Partners.

Anvisningar

1. Öppna webbplatsen för Google Partners.
  2. Klicka på Gå med i Google Partners.
  3. Logga in på ditt Google Ads-konto om du inte redan gjort det.
    • Obs! Du behöver administratörsåtkomst till företagets Google Ads-förvaltarkonto för att kunna registrera dig för Google Partners. Det kan hända att du får ett felmeddelande om du inte har administratörsåtkomst.
  4. Läs igenom ansvarsfriskrivningen och användarvillkoren och klicka sedan på Godkänn och fortsätt.
  5. Välj det Google Ads-förvaltarkonto som representerar ditt företag.
  6. Fyll i den obligatoriska informationen.
  7. Klicka på Spara.

Du omdirigeras då till Google Partners-avsnittet i ditt Google Ads-förvaltarkonto.

Om du vill ta del av ännu fler förmåner, bland annat ett exklusivt Google Partner- eller Premier Partner-märke, kan du göra det genom att uppfylla kraven för Partner eller Premier-partner.

När du har uppfyller kraven får du ditt märke inom 24–48 timmar och kan börja använda det på din webbplats och i dina marknadsföringsmaterial. På så sätt visar du upp dina Google Ads-kunskaper för kunder och branschen.

Obs! Se till att du har åtkomst till alla dina programförmåner genom att ändra inställningarna för Nyhetsbrev, Resultatrapporter och Specialerbjudanden till Ta emot alla i dina aviseringar.