Om dagliga utgiftsgränser för direktdebitering

En tillfällig daglig utgiftsgräns kan tillämpas på ditt konto om kontot använder direktdebitering som betalningsmetod i ett SEPA-land (Single Euro Payments Area) och Google Ads upptäcker ovanlig eller misstänkt aktivitet från ditt konto.

Vad du kan förvänta dig

När en daglig utgiftsgräns tillämpas på ditt konto meddelas du om den nya utgiftsgränsen via aviseringar i kontot samt via e-post. Utgiftsgränsen gäller före eventuella kampanjbudgetar som du har ställt in, och den tillämpas under cirka åtta veckor.

När vi har bekräftat att ditt konto är säkert tas utgiftsgränsen bort, och du meddelas om detta via aviseringar i kontot samt via e-post.

Om du tror att ditt konto är säkert kan du läsa nedan om hur du gör för att skynda på borttagandet av kontots utgiftsgräns, eller hur du begär en högre utgiftsgräns.

Skynda på borttagandet av den dagliga utgiftsgränsen

1. Lägg till ett kreditkort under Betalningsmetod och gör det till den primära betalningsmetoden för ditt Google Ads-konto.
  2. Ta bort ditt bankkonto från Betalningsmetod i ditt Google Ads-konto.

När du har slutfört de här stegen bör den dagliga utgiftsgränsen tas bort från ditt konto inom fem arbetsdagar. Du meddelas detta via aviseringar i kontot och via e-post. Observera att om ditt konto har ett innestående saldo kan den dagliga utgiftsgränsen vara kvar tills det kvarvarande saldot tar slut.

Begära en högre utgiftsgräns

Skicka in formuläret Begäran om högre daglig utgiftsgräns. Du meddelas inom två arbetsdagar via aviseringar i kontot samt via e-post. Vi fortsätter även att övervaka ditt konto, och om vi bekräftar att kontot är säkert tas den dagliga utgiftsgränsen bort cirka åtta veckor från det datum då den först tillämpades på kontot.