Visa dina kundkonton

I förvaltarkontot kan du enkelt navigera till konton som är länkade till ditt förvaltarkonto.

I den här artikeln går vi igenom hur du navigerar mellan olika konton i dina förvaltarkonton. Om du vill ha mer allmän information om förvaltarkontots struktur kan du läsa Om att länka Google Ads-konton till ditt förvaltarkonto. Här kan du även läsa om hur du visar hierarkin för förvaltarkontot eller döljer och visar vissa konton i förvaltarkontot.

Se vilket konto du visar

Det finns två snabba sätt att kontrollera vilket konto du tittar på.

• Om navigeringspanelen är öppen till vänster tittar du högst upp i den, under Google Ads-logotypen. Här visas namnet på kontot du tittar på samt dess kund-id.
  • Om navigeringspanelen inte är öppen tittar du högst upp på sidan.
    • Om ditt eget förvaltarkontot är öppet visas bara namnet på det.
    • Annars visas en kedja med kontonamn högst upp, där du ser relationen mellan ditt eget förvaltarkonto och kontot du tittar på. Namnet längst till vänster är alltid ditt eget förvaltarkonto. Kontot längst till höger är kontot du tittar på just nu.

Navigera till ett annat konto i din hierarki

Det finns flera sätt att navigera från förvaltarkontot till ett annat konto i din hierarki.

På sidorna Konton och Kampanjer

I tabellerna på sidorna Konton och Kampanjer ser du dina kundkonton. Det går alltid att navigera i ett konto genom att klicka på kontonamnet i kolumnen Konton. Om du vill navigera tillbaka till ditt eget förvaltarkonto klickar du på ditt eget kontonamn högst upp på sidan.

Observera att tabellerna på sidorna Konton och Kampanjer som standard visas i listvy. Det innebär att endast konton som är direkt länkade till ditt eget förvaltarkonto visas. På sidan Inställningar för underkonto (som du öppnar genom att klicka på Inställningar i sidmenyn till vänster) kan du växla till en hierarkisk vy som inte bara visar direkt länkade konton utan även indirekt länkade konton, dvs. kundkonton som hanteras av dina underansvariga. Läs mer om hur du använder den hierarkiska vyn

I navigeringspanelen

Det finns flera sätt att navigera till ett annat konto via navigeringspanelen.

• Sök efter konton: Hitta och navigera till ett konto med sökfältet högst upp i panelen.
  • Senast öppnade konton: Nedanför sökfältet kan du visa en lista över de konton som du har öppnat senast. Klicka på pilen bredvid Senaste om du vill visa eller dölja hela listan.
  • Navigera till ett direkt länkat konto: Om du tittar på ditt eget förvaltarkonto visas namnen på alla direkt länkade konton i din hierarki i navigeringspanelen. Bläddra igenom kontonamnen i panelen och klicka på det konto du vill navigera till.
  • Navigera till ett indirekt länkat konto:
    • En pil visas bredvid underansvariga i navigeringspanelen. Klicka på pilen om du vill visa alla konton som är länkade till den underansvariga, så kan du navigera till dem.
    • När du har navigerat till en underansvarigs konto visas namnen på alla konton som är länkade till den underansvarigas konto i navigeringspanelen, och du kan gå till dem.
  • Navigera tillbaka till ditt förvaltarkonto eller ett annat konto: Om du har navigerat till ett annat konto och vill gå tillbaka till ditt förvaltarkonto (eller något annat konto i hierarkin) klickar du på pilen vid namnet på kontot du tittar på högst upp i navigeringspanelen. Navigeringspanelen visar då namnen på alla konton (ditt eget förvaltarkonto och dina direkt länkade konton under det). Gå tillbaka genom att klicka på ett kontonamn.