Uw klantaccounts bekijken

Vanuit uw manageraccount kunt u makkelijk naar accounts navigeren die aan het manageraccount zijn gekoppeld.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u tussen verschillende accounts kunt navigeren in uw manageraccounts. Als u algemenere achtergrondinformatie over manageraccountstructuur wilt, leest u het artikel Google Ads-accounts koppelen aan uw manageraccount. U kunt ook lezen hoe u de structuur van uw manageraccount kunt bekijken of bepaalde accounts kunt verbergen en zichtbaar maken voor weergave in uw manageraccount.

Checken welk account u bekijkt

Er zijn 2 manieren om dit te checken.

• Staat het navigatievenster links open, kijk dan bovenaan het navigatievenster, direct onder het Google Ads-logo. Hier ziet u de naam van het account dat u nu bekijkt, evenals de klant-ID.
  • Staat het navigatievenster niet open, kijk dan bovenaan uw pagina.
    • Als u momenteel uw eigen manageraccount bekijkt, ziet u alleen de naam van uw eigen manageraccount.
    • Anders ziet u bovenaan een reeks accountnamen die de relatie weergeven tussen uw eigen manageraccount en het account dat u momenteel bekijkt. De meest linkse naam is altijd uw eigen manageraccount. Het meest rechtse account is het account dat u momenteel bekijkt.

Naar een ander account in uw structuur navigeren

U kunt in uw manageraccount op verschillende manieren naar een ander account in uw structuur navigeren.

Op de pagina's Accounts en Campagnes

In de tabellen op de pagina's Accounts en Campagnes worden uw klantaccounts getoond. U kunt altijd naar een account navigeren door op de accountnaam in de kolom Accounts te klikken. Daarna klikt u op uw eigen accountnaam bovenaan de pagina om weer naar uw eigen manageraccount te gaan.

U ziet de tabellen op de pagina's Accounts en Campagnes standaard in de lijstweergave. Dit betekent dat u alleen accounts ziet die rechtstreeks zijn gekoppeld aan uw manageraccount. Op de pagina Subaccountinstellingen (waar u komt door te klikken op Instellingen in het paginamenu aan de linkerkant) kunt u wel naar een structuurweergave overschakelen. Hierin ziet u niet alleen de rechtstreeks gekoppelde accounts, maar ook de indirect gekoppelde accounts, die klantaccounts of uw submanagers kunnen zijn. Lees meer informatie over het gebruik van de structuurweergave.

In het navigatievenster

U kunt vanuit het navigatievenster op verschillende manieren naar een ander account navigeren.

• Accounts zoeken: Gebruik het zoekveld bovenaan het venster om een account te zoeken en ernaartoe te navigeren.
  • Onlangs geopende accounts: Direct onder het zoekveld kunt u een lijst bekijken van de accounts die u het laatst heeft geopend. Klik op de pijl naast 'Recent' om de volledige lijst weer te geven of te verbergen.
  • Naar een rechtstreeks gekoppeld account navigeren: Als u uw eigen manageraccount bekijkt, worden in het navigatievenster de namen van alle rechtstreeks gekoppelde accounts in de structuur getoond. U kunt door de accountnamen in het venster browsen en op het account klikken waar u naartoe wilt navigeren.
  • Naar een indirect gelinkt account navigeren:
    • In het navigatievenster ziet u een pijl naast subbeheerders. Klik op de pijl om alle accounts te bekijken met een link naar de betreffende subbeheerder. Ook kunt u naar alle subbeheerderaccounts navigeren.
    • Zodra u naar een subbeheerderaccount genavigeerd bent, worden automatisch alle namen van accounts weergegeven met een link naar het betreffende subbeheerderaccount. Ook kunt u ernaartoe navigeren.
  • Naar uw manageraccount of een ander account teruggaan: als u naar een ander account bent genavigeerd en terug wilt gaan naar uw manageraccount (of een ander account in uw structuur), klikt u bovenaan het navigatievenster op de pijl naast de naam van het account dat u op dat moment bekijkt. Het navigatievenster schakelt over naar de weergave waarin u de namen van 'Alle accounts' kunt zien (uw eigen manageraccount met daaronder direct gelinkte accounts). U kunt teruggaan door op een accountnaam te klikken.