Opprett en Smart-kampanje

Du kan komme i gang med Smart-kampanjer på noen få minutter. Etter den innledende oppsettsprosessen administrerer Google Ads kampanjen din automatisk for deg.

Når kunder søker etter bedrifter som din på Google, vises annonsen din i søkeresultatene. På Google Maps vises annonsen din direkte på kartet eller nedenfor søkeresultatene. Du kan også velge å ta med bedriftsadressen din og telefonnummeret ditt i annonsen. Du betaler bare når noen klikker på annonsen din, og du kan når som helst gjøre endringer i eller avslutte annonseringen.

Før du begynner

Gjør deg kjent med Smart-kampanjer.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du registrere deg for en konto.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Oversikt.
  3. Klikk på + Ny kampanje-knappen øverst under «Alle Smart-kampanjer».
  4. Følg den trinnvise veiledningen for å opprette en kampanje.

Linker til beslektet innhold