Sett Smart-kampanjer på pause eller gjenoppta dem

Kampanjer kan settes på pause på to måter: på ubestemt tid eller midlertidig.

• Velg «Midlertidig» for å planlegge at kampanjen din skal gjenopptas automatisk etter en planlagt pause. Dette kan være nyttig for sesongbaserte bedrifter.
  • Velg «For alltid, eller til jeg gjenopptar dem» for å sette kampanjen på pause på ubestemt tid. Du kan når som helst gjenoppta kampanjen manuelt.

Det påløper ingen kostnader for kampanjen mens den er satt på pause, men det kan hende du får en faktura for kostnader som påløp mens kampanjen din ble kjørt.

Før du begynner

Sørg for at du gjør deg kjent med Smart-kampanjer.

Veiledning

1. Klikk på navnet på Smart-kampanjen du ønsker å redigere.
  2. Klikk på statusen for kampanjen din under navnet på kampanjen. Klikk så på Sett kampanjen på pause.
  3. Klikk på Sett kampanjen på pause for å bekrefte.
  4. Velg hvor lenge kampanjen skal settes på pause.
    • Klikk på For alltid, eller til jeg gjenopptar dem, for å sette kampanjen på pause på ubestemt tid og gjenoppta den manuelt.
    • Klikk på Midlertidig for å angi en tidsplan, slik at kampanjen din settes på pause og gjenopptas automatisk.
  5. Hvis du velger «Midlertidig», må du velge datoene i kalenderen når kampanjen skal settes på pause og gjenopptas.
    • Merk: Du kan endre datoen for når kampanjen skal gjenopptas eller endre den slik at kampanjen settes på pause på ubestemt tid ved å klikke på Rediger under navnet på kampanjen i kampanjeoversikten.
  6. Klikk på Sett på pause.
Merk: Du kan når som helst gjenoppta kampanjen din via kampanjeoversikten. Velg rullegardinmenyen «Satt på pause» under navnet på kampanjen, og velg så «Gjenoppta kampanjen».

Linker til beslektet innhold