Om automatiske afsluttende skærmbilleder til videoannoncer

Afsluttende skærmbillede til mobilenhederAutomatiske afsluttende skærmbilleder gør videoannoncer interaktive, i og med at der vises et automatisk genereret skærmbillede med oplysninger om dine produkter eller tjenester, når din video slutter. Skærmbilledet vises i et par sekunder, når afspilningen af din video er færdig.

Afsluttende skærmbilleder hjælper dig med at nå dine kampagnemål ved at opfordre seerne til at foretage en handling, f.eks. at installere din mobilapp eller købe dine produkter.

Den automatiske visning af et afsluttende skærmbillede, når din videoannonce er slut, medfører ingen ændring med hensyn til, hvordan du bliver faktureret for din annonce, eller hvordan visninger tælles. Det afsluttende skærmbillede, som vises umiddelbart efter, at en seer har set hele din video, giver dig bare en ekstra mulighed for at opnå engagement.

Bemærk! Denne artikel omhandler automatisk genererede afsluttende skærmbilleder, der er tilgængelige til bestemte videoannoncer i Google Ads. Du kan også vælge selv at føje afsluttende skærmbilleder til videoer på YouTube. Få oplysninger om, hvordan du føjer afsluttende skærmbilleder til videoer på YouTube

Sådan fungerer det

Automatiske afsluttende skærmbilleder vises som standard efter kvalificerede videoannoncer. De genereres automatisk ud fra oplysninger fra din kampagne. Hvis der eksempelvis er tale om en kampagne for installation af mobilapps, vises der i det automatiske afsluttende skærmbillede nærmere oplysninger om din app, f.eks. navn, ikon og pris samt et link til installation af appen.