Hintatarjousstrategian muuttaminen

Google Adsissa on monia eri tapoja hintatarjousten määrittämiseen: voit valita esimerkiksi manuaaliset klikkauskohtaiset hintatarjoukset tai jonkin lukuisista automaattisista hintatarjousstrategioista. Kukin hintatarjousstrategia on suunniteltu siten, että voit saavuttaa sen avulla tietyn yrityksesi kannalta tärkeän tavoitteen. Tavoitteesi saattavat kuitenkin toisinaan muuttua, joten hintatarjousstrategiaakin on ehkä välillä muutettava.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa kampanjasi hintatarjousstrategiaa. Artikkelin ohjeet koskevat Haku-, Display- ja Shopping-kampanjoita.

Ennen kuin aloitat

Jos et vielä ole perehtynyt erilaisiin tapoihin tehdä hintatarjouksia, lue lisää hintatarjousstrategian määrittämisestä tavoitteiden mukaan.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin voit muokata kampanjan hintatarjousstrategiaa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Valitse muokattava kampanja.
  5. Valitse tämän kampanjan sivuvalikosta Asetukset.
  6. Avaa Hintatarjoukset ja valitse Muuta hintatarjousstrategiaa.
  7. Valitse avattavasta valikosta uusi hintatarjousstrategiasi.
  8. Klikkaa Tallenna.