Virhesivustot

Display-verkoston sivustot, jotka näyttävät kohdistettuja mainoksia käyttäjille, jotka kirjoittavat väärän sivuston osoitteen tai yrittävät tehdä haun selaimen osoiterivillä.

• Googlen AdSense for Errors -ohjelman sivustot näyttävät mainoksia osuvien tietojen tarjoamiseksi käyttäjille, jotka muuten näkisivät tyhjän sivun tai virheviestin.
  • Jos kampanja on mukana Display-verkostossa, mainokset saattavat näkyä virhesivustoissa. Voit sulkea virhesivustot pois, jos et halua mainostesi näkyvän tällaisissa sivustoissa.
  • Googlen AdSense for Errors -ohjelma yrittää sovittaa osuvia mainoksia näille virhesivuille käyttäjän kirjoittaman hakutermin tai URL-osoitteen perusteella. Joskus sivuilla voi näkyä myös hakutuloksia.

Sivustojen ja luokkien sulkeminen pois.
Verkoston asetusten muuttaminen.