Om Google Ads-appen

Med Google Ads-appen får du en förbättrad Google Ads-upplevelse och kan hålla koll på dina kampanjer när du är på språng. Utöver att bevaka dina kampanjer i realtid med anpassade aviseringar, kan du läsa rekommendationer som kan få stor positiv effekt på ditt resultat och du kan snabbt och enkelt vidta åtgärder. Läs mer om Google Ads-appen

Ladda ned Google Ads-appen för Android eller iOS i dag. När du har laddat ned appen bör du se till att den är uppdaterad så att du får åtkomst till nya funktioner.

Tips! Använd dessa rekommenderade metoder för att få ut så mycket som möjligt av ditt konto med Google Ads-appen.