Juster søkeordbud (Google Ads-mobilappen)

Søkeordbudet ditt angir hvilken pris du er villig til å betale når noen klikker på annonsen din. Dette er det høyeste budet ditt for kostnad per klikk (maks. CPC-budet) for dette søkeordet.

Juster søkeordbud

1. På Kontooversikt-skjermbildet trykker du på Mer, og deretter velger du Søkeord fra menyen.
  2. Trykk på søkeordet du vil endre budet for.
  3. Trykk på blyantikonet Endre
  4. Skriv inn det nye budet.
  5. Trykk på Lagre.

Sortér søkeordene slik at du finner dem raskere

1. Finn frem til kolonneoverskriftene på Søkeord-skjermen.
  2. Trykk på hvilke som helst av kolonneoverskriftene for å sortere søkeordene dine.

Endre kolonner

• For å endre hvilke kolonner som kan vises, trykk på kolonneikonet Columns og så på bryteren Switch (enabled or on) for å velge kolonnene som skal vises. Trykk så på Lagre
  • For å endre rekkefølgen på kolonnene, trykk på kolonneikonet Columns, trykk på og dra håndtaket ved siden av kolonnenavnene for å endre den aktuelle plasseringen, og trykk så på Lagre.

Se også

Se alle hjelpeartiklene for mobil