Se ditt resultat (Google Ads-appen)

Se en översiktsbild över resultatet för ditt konto, din kampanj eller din annonsgrupp

Du kan enkelt se resultatmätvärden i översiktsbilden högst upp på sidan Översikt.

1. Gå till ett konto, en kampanj eller en annonsgrupp.
  2. Tryck på sidan Översikt i det nedre navigeringsfältet och visa översiktsbilden av resultaten längst upp på sidan.
  3. Tryck på en mätvärdesikon för att se mätvärdet i ett detaljerat diagram.
  4. Tryck var som helst i diagrammet för att se detaljerade värden.

Lägg till ytterligare mätvärden

1. Svep till höger om översiktsbilden.
  2. Öppna listan med mätvärden genom att trycka på ikonen med tre punkter Mer.
  3. Tryck på mätvärdena du vill se. Valda mätvärden visa med en bockmarkering till höger. Du måste välja minst fyra mätvärden. Byt ordning på mätvärdena genom att trycka och dra handtaget vid ett kolumnnamn för att ändra dess position.
  4. Tryck på Spara för att se uppdaterade mätvärden i resultatöversikten.

Ändra datumintervallet

1. Tryck på kalenderikonen Visa kalender.
  2. Tryck på önskat datumintervall.
  3. Eller tryck på Anpassat och välj önskat datumintervall.
  4. Tryck på Spara.

Se en tabell med resultatmätvärden för dina kampanjer, annonsgrupper, sökord eller annonser

Du kan se en tabell med resultatmätvärden för dina kampanjer genom att trycka på Kampanjer i det nedre navigeringsfältet. Tryck på Mer i det nedre navigeringsfältet för att se annonsgrupper, sökord eller annonser.

Ändra kolumner

• För att ändra vilka kolumner som visas trycker du på kolumnikonen Columns och sedan på reglaget Switch (enabled or on). Välj därefter kolumnerna du vill se och tryck på Spara.
  • Byt ordning på kolumnerna genom att trycka på kolumnikonen Columns och sedan trycka och dra handtaget  vid ett kolumnnamn. Placera kolumnen där du vill ha den och tryck på Spara.

Ändra datumintervallet

1. Tryck på kalenderikonen Visa kalender.
  2. Tryck på önskat datumintervall.
  3. Eller tryck på Anpassat och välj önskat datumintervall.
  4. Tryck på Spara.