Alternativ för kontoåterställning

Så här aktiverar du alternativen för kontoåterställning

Du måste göra följande för alla alternativ:

1. Logga in på Mitt konto.

2. Välj Logga in på Google i avsnittet Inloggning och säkerhet.

3. Under Alternativ för kontoåterställning kan du göra följande:

1. Lägg till ett telefonnummer för återställning genom att välja Telefonnummer för återställning.

2. Lägg till en återställningsadress genom att välja Återställningsadress.

Så här använder du dina befintliga alternativ för kontoåterställning om du inte kan logga in på ditt konto

Du måste göra följande för alla alternativ:

1. Besök vår sida för lösenordsåterställande.
  2. Ange ditt användarnamn.
  3. Klicka på Skicka.
  4. Om din e-postadress accepteras visas en CAPTCHA (bokstäver i en förvrängd bild) som måste skrivas i den tomma rutan nedanför.
  5. Klicka på Skicka.

Om du vill bli kontaktad via:

E-postadress:
  1. Välj alternativknappen med texten E-posta till *****@****.com.
  2. Ett e-postmeddelande från Google skickas automatiskt till din e-postadress för återställning.
  3. Logga in på kontot för din sekundära e-postadress och följ instruktionerna i meddelandet.

OBS! Om ett verifieringsmeddelande har skickats men du inte har fått det fastnade meddelandet troligen i ett skräppost- eller massutskicksfilter i e-postsystemet. Kontrollera om mapparna med skräppost eller massutskick innehåller ett meddelande från account-recovery-noreply@google.com ifall e-postmeddelandet hamnat där.

Ditt mobiltelefonnummer:
  1. Välj alternativknappen med texten SMS till ********XX.
  2. Ett sms skickas till din mobiltelefon med en kod för lösenordsåterställning.
  3. Ange koden för lösenordsåterställning på följande sida för SMS-kodsverifiering.