Google Ads ‑yhteisöt

Google Ads ‑yhteisön sivu on tärkeä osa Googlea. Googlen ohjeyhteisöissä Google-käyttäjät voivat esittää kysymyksiä ja antaa palautetta Googlen tuotteista ja palveluista, keskustella tuotteista ja palveluista muiden Google-käyttäjien ja ‑harrastajien kanssa, antaa yhteisölle vinkkejä Googlen tuotteiden ja palveluiden käyttöön sekä saada muilta Google-käyttäjiltä ja ‑harrastajilta apua kaikilla näillä aihealueilla.

Jos etsit tuotepäivityksiä, vinkkejä liiketoiminnan kasvattamiseen tai inspiraatiota Google Ads ‑tiimiltä, voit käydä myös virallisilla somekanavillamme: