Filtrer visningen av resultatdata

Filtrer kontostatistikken din for å finne dataene du er mest interessert i, for eksempel søkeordtekst, gjennomsnittlig kostnad per klikk (CPC, cost-per-click) eller visninger.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du oppretter egendefinerte filtre og lagrer dem, slik at det er enkelt å få tilgang til dem senere.

Veiledning

Slik oppretter og lagrer du filtre

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen, og klikk så på Kampanjer eller Annonsegrupper.
  3. Klikk på filterknappen Filter ovenfor statistikktabellen.
  4. Begynn å skrive, eller velg vilkåret for filteret i rullegardinmenyen som vises.
  5. Klikk på Bruk. En beskrivelse av filteret vises ovenfor tabellen, og dataene i tabellen oppdateres, slik at de stemmer overens med filteret ditt.
  6. (Valgfritt) For å se bare den informasjonen du leter etter, legg til og fjern vilkår:

1. For å legge til flere filtervilkår, klikk ved siden av et eksisterende vilkår.
    2. For å fjerne et vilkår, klikk på det aktuelle vilkåret, og så på X-knappen som vises.
  7. For å gå tilbake til en ufiltrert visning av tabellen, klikk på X-en ovenfor statistikktabellen.
  8. (Valgfritt:) For å lagre filteret du har opprettet, for senere bruk, klikk på lagreknappen , skriv inn navnet på filter, og klikk på Lagre.

Sånn kan du optimalisere kontoen med filtre

Med filtre kan du identifisere problematiske områder for søkeord, annonser eller kampanjeinnstillinger som kan kreve handling eller kan forbedres.

Her er noen forslag til hvilke filtre du kan bruke for å identifisere bestemte problemer:

• Søkeord som krever handling
    • Søkeord med dårlige resultater: CTR < X %
    • Søkeord som i gjennomsnitt ikke vises på den første siden: Gj.sn. plassering > 8
    • Søkeord med mulige problemer: Status = Utløser ikke annonser: kritiske spørsmål
  • Annonser som ikke vises
    • Annonser som ikke er godkjent: godkjenningsstatus = Ikke godkjent
  • Områder som ikke er kostnadseffektive
    • Søkeord med høy kostnad og lav ytelse: kostnad > $ X, konverteringsfrekvens < X %