Vælg søgeord til dine kampagner på Displaynetværket

OBS! Fra og med april 2019 bliver alle annoncegrupper med målgruppesøgeord automatisk migreret til tilpassede målgruppesegmenter med søgehensigt. Du kan få flere oplysninger om migreringen her.

Søgeord til Displaynetværket hjælper dig med at få dine kampagner ud til sandsynlige købere.

Hvis de personer, der med størst sandsynlighed bliver kunder hos dig, kan lide at gå på vandretur, kan du tilføje søgeord om vandreture eller friluftsliv. Google Ads finder relevante websites, der indeholder dine søgeord, samt relevante målgrupper, der er interesseret i disse søgeord. Prøv at vælge søgeord, der er relevante for hele annoncegrupper i stedet for blot en enkelt annonce.

Denne artikel beskriver, hvordan du kan bruge søgeord på Displaynetværket.

Sådan fungerer det

Søgeord er en af de tilgængelige målretningsmuligheder på Displaynetværket. Nogle gange vises dine annoncer på placeringer, der synes at være irrelevante for dine søgeord. Afhængigt af din søgeordsindstilling bliver dine annoncer muligvis vist for målgrupper ud fra de relevante personers seneste browserhistorik eller andre faktorer i stedet for indholdet på den side, de aktuelt får vist. Få flere oplysninger om kontekstmålretning.

Når du skal vælge søgeord til dine kampagner på Displaynetværket, skal du gøre følgende:

• Oprette annoncegrupper til dine produkter eller tjenester, så vi kan vise annoncer, der er relateret til dem.
  • Vælge søgeord, der efter din vurdering kunne vises på websites, som dine kunder kunne finde på at besøge.
  • Få flere annoncegruppeidéer og forslag til søgeord.

Opret annoncegrupper

Før du vælger søgeord til dine kampagner på Displaynetværket, skal du sørge for, at annoncegrupperne for hver af dine kampagner er ordnet ud fra de produkter eller tjenester, du tilbyder. Når du har valgt søgeord, der beskriver de produkter eller tjenester, du annoncerer for, kan du oprette annoncer, der er relateret til disse søgeord.

Eksempel

Lad os sige, at du opretter en kampagne for dit bageri. Når du opretter din kampagne, skal du opdele dine annoncegrupper i henhold til de forskellige typer produkter, du sælger. Her er nogle eksempler på dårligt strukturerede annoncegrupper og effektivt strukturerede annoncegrupper, så du kan få et bedre indtryk af, hvordan annoncegrupperne til din kampagne skal ordnes:

Dårligt struktureret annoncegruppe

Annoncegruppe: Bageri

Søgeord: Chokoladecookies, havregrynscookies, kanelcookies, bløde brownies, brownies med nødder, brownies med mørk chokolade, hjemmebagte småkager, vaniljesmåkager og chokoladesmåkager

Effektivt struktureret annoncegruppe

Annoncegruppe: Cookies

Søgeord: Chokoladecookies, havregrynscookies og kanelcookies

Annoncegruppe: Brownies

Søgeord: Bløde brownies, brownies med nødder og brownies med mørk chokolade

Annoncegruppe: Småkager
Søgeord: Hjemmebagte småkager, vaniljesmåkager og chokoladesmåkager

Vælg søgeord

Din annoncegruppes søgeordsliste hjælper Google Ads med at vise dine annoncer på relevante websites eller til relevante målgrupper. Følg disse retningslinjer for at oprette en søgeordsliste af høj kvalitet:

• Vælg søgeord med relation til dit produkt eller din tjeneste.
  • Opret et sæt med mellem 5 og 20 søgeord med relation til annoncerne i den pågældende annoncegruppe. Sætninger med 2-3 ord plejer at fungere godt.
  • Vælg søgeord, der er relateret til hinanden. Hvis du f.eks. sælger blomster, kunne du føje "roser" og "blomsteropsætninger" til din søgeordsliste. På den måde kan dine søgeord vise dine annoncer til kunder, der ønsker at købe roser eller blomsteropsætninger.
  • Vælg søgeord med relation til de websites, dine kunder ser.
  • Medtag brandbeskyttede søgeord, hvis du har et stærkt og velkendt brand.

Eksempel

Annoncegruppe: Brownies

Søgeord: Chokoladebrownies, brownies med mørk chokolade, bløde brownies, dessertopskrifter og opskrifter på brownies

Få forslag til søgeord

Du kan få nye forslag til søgeord, som du måske ellers ikke lige ville tænke på, når du opretter dine kampagner.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen, klik på Indhold og derefter på fanen Display-/videosøgeord øverst på siden, eller klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik på Annoncegrupper.
  3. Klik på plusknappen for at tilføje et nyt søgeord eller en ny annoncegruppe.
  4. Udfyld feltet "Angiv et relateret website" eller "Angiv dit produkt eller din service" under "Få forslag til søgeord".
  5. Klik på plusknappen ud for hvert søgeord for at føje det til din liste over søgeord.
  6. Klik på Gem.

Overvåg og øg dine søgeords effektivitet

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan ser du resultater for dine søgeord til Displaynetværket:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på rullemenuen Visninger i bjælken Visninger øverst, g vælg Displaykampagner.
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  4. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen, og klik på Indhold.
  5. Klik på fanen Display-/videosøgeord øverst på siden.

Her finder du en tabel over eksponeringer, klik og andre resultater, der viser, hvor godt dine søgeord opfylder dine annonceringsmål. Ud fra disse resultater kan du beslutte, hvorvidt din søgeordsliste skal revideres eller ej.

I Google Ads bruges der muligvis data fra dine målgruppekilder til at optimere budgivning og målretning for dine målgruppekampagner.