Slik fungerer Google-kontoer

Med en Google-konto har du generell tilgang til de fleste Google-produkter, for eksempel Google Ads, Gmail og YouTube, med samme brukernavn og passord.

Finn ut om du har en Google-konto

Hvis du allerede bruker et Google-produkt, for eksempel Gmail, har du en Google-konto.

Hvis du er usikker på om du har registrert deg for noen av produktene våre, kan du kontrollere dette på siden for endring av passord for Google-kontoer. Angi en e-postadresse du tror du kan ha brukt til å opprette en Google-konto. Hvis vi ikke gjenkjenner e-postadressen, ser du umiddelbart en melding fra oss. Nedenfor meldingen ser du en link du kan klikke på for å opprette en Google-konto med denne e-postadressen.

Hvis vi ser at e-postadressen er knyttet til en Google-konto, sender vi deg en e-post med en link du kan klikke på for å tilbakestille passordet for Google-kontoen.

Dette trenger du for å opprette en Google-konto

Hvis du ikke har en Google-konto, men har en e-postadresse, kan du opprette en Google-konto med denne e-postadressen. Hvis du ikke har noen e-postadresse, kan du opprette en i Gmail på https://accounts.google.com/SignUp?hl=no