Endring av e-postadresse for varsler

Alle e-postadresser som har tilgang til en konto, kan motta varsler. Du kan endre hvilke e-postadresser som mottar varsler, ved først å legge til e-postadressen du foretrekker å få varsler til, og deretter fjerne den e-postadressen du ikke lenger ønsker å bruke.

Husk imidlertid at alle Google Ads-kontoer må ha minst én tilknyttet e-postadresse, og alle e-postadresser i Google Ads-kontoer kan motta enkelte spesielt viktige varsler.

To metoder for å endre e-postadresser for varsler

Du kan endre e-postadresser for varsler ved å:

• endre kontonavnet du bruker for å logge deg på kontoen din (dette er ikke mulig hvis du bruker Gmail).
  • gi en annen Google-konto tilgang til Google Ads-kontoen din, og deretter fjerne tilgangen for e-postadressen du bruker for øyeblikket.

Hvis du vil sende varsler til en e-postadresse som ikke er knyttet til en Google-konto, kan du gi bare e-posttilgang til denne e-postadressen.

Endre e-postadressen din

Hvis du ikke bruker Gmail, kan du endre e-postadressen for kontoen din. Hvis du gjør dette, sendes Google Ads-varsler til den nye e-postadressen. Denne endringen påvirker dessuten alle Google-produkter du bruker, og andre Google-produkter vil i stedet sende e-post til denne e-postadressen. Du må også logge på alle produkter med denne e-postadressen.

Gi tilgang til en ny e-postadresse

Du kan dele en Google Ads-konto med andre Google-kontoer som ikke allerede har tilgang til Google Ads.

Hvis du har en e-postadresse der du ønsker å motta varsler, og den ikke allerede brukes for en Google-konto, trenger du bare å opprette en ny Google-konto med denne e-postadressen og gi den tilgang til Google Ads-kontoen din. Når du har opprettet den nye Google-kontoen, må du fjerne tilgangen for gjeldende e-postadresse slik at du ikke lenger får varsler på denne e-postadressen. Når du fjerner tilgangen, kan du heller ikke lenger vise eller redigere Google Ads-kontoen med denne e-postadressen.