Brasilian verotietojen vahvistaminen

Brasiliassa olevien mainostajien on lisättävä verotunnuksensa (CPF tai CNPJ) maksuprofiilin luonnin yhteydessä. Yksityishenkilön tilillä on vahvistettava CPF-numero ja syntymäaika ja organisaation tilillä CNPJ-numero, ennen kuin maksuprofiilin luonti voidaan viimeistellä.

Sinulta saatetaan edellyttää myös aiemmin luodun Google Ads ‐tilisi CPF-tietojen vahvistamista. Jos saat vahvistamista koskevan sähköpostiviestin tai ilmoituksen, tee näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Maksajan tiedot.
  4. Klikkaa Brasilian verotiedot ‑kohdan vierestä Muokkaa.
  5. Päivitä CPF-numerosi ja syntymäaikasi.
    • Jos tiedot on jo täytetty, lisää ne uudelleen.
  6. Klikkaa Vahvista.
  7. Päivitä osoite tarvittaessa.
  8. Klikkaa Tallenna.

Yleisiä virheitä Brasilian verotietojen vahvistamisessa

Alla kerrotaan yleisiä syitä verotunnuksen vahvistamisen epäonnistumiseen ja ohjeita ongelmien korjaamiseen.

CPF

1. Sinulla on oltava hyväksyttävä ja "tavallinen" CPF-numero. Tarkista CPF-tilasi Receita Federalin sivuilta ja korjaa mahdolliset ongelmat, ennen kuin yrität vahvistaa CPF-numeron Google Adsissa.
  2. Tarkista, että lisäämäsi syntymäaika vastaa Receita Federalin tietoja ja että se on oikeassa muodossa kielivalintasi mukaan (PP/KK/VVVV tai KK/PP/VVVV).
  3. Jos CPF-numerosi on uusi, vahvistus saattaa epäonnistua. Sinun on odotettava 3–5 päivää, ennen kuin CPF-tietosi tulevat saataville Receita Federaliin.
Vinkki: Virheet voivat johtua myös tilapäisestä häiriöstä tietojen vahvistamisessa. Odota muutama minuutti ja yritä uudelleen.

CNPJ

Jos CNPJ-numerosi on uusi, vahvistus saattaa epäonnistua. Sinun on odotettava 3–5 päivää, ennen kuin CNPJ-tietosi tulevat saataville Receita Federaliin.

Jos verotunnuksen vahvistamisen ei onnistu yllä olevista korjauksista huolimatta, ota yhteyttä tukitiimiimme.