Om automatisk pause for søgeord med lav aktivitet

Positive søgeord, der har haft begrænset eller ingen aktivitet efter en længere periode, kan automatisk blive sat på pause. Det forenkler og forbedrer din kontostruktur, så du kan fokusere på søgeord, der giver resultater i dine kampagner.

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

• Platformsstabilitet: Fjern den manuelle opgave med at finde søgeord og sætte dem på pause.
  • Forenklet konto: Reducerer mængden af søgeord, der er ineffektive.
  • Fleksibilitet uden begrænsninger: Genaktiver søgeord, hvis de forventes at være effektive.

Sådan fungerer det

Positive søgeord, der er oprettet for mere end 13 måneder siden, og som har haft nul eksponeringer inden for de seneste 13 måneder, bliver muligvis automatisk sat på pause. Du bliver underrettet om pausen på din Google Ads-konto, eller du kan se opdateringer i din ændringshistorik. Du kan genaktivere alle søgeord, som du tror vil få eksponeringer i de kommende uger. Søgeord, der ikke er sat på pause, bliver automatisk sat på pause igen, hvis de fortsat ikke har genereret nogen eksponeringer i løbet af de næste 3 måneder.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Fra dine notifikationer

1. Klik på ikonet Notifikationer Notifications i den øverste bjælke på din Google Ads-konto. Vælg notifikationen om søgeord med lav aktivitet, og klik derefter på Vis.
  2. Siden "Søgeord" viser en liste over søgeord med lav aktivitet, der er sat på pause.
  3. Søgeord med lav aktivitet har statussen "Sat på pause" og den sekundære status "Søgeord er sat på pause på grund af lav aktivitet"
  4. Hvis du vil aktivere søgeord, der er sat på pause, igen, minder vejledningen om den, der findes i Sæt dine annoncegrupper på pause, eller aktivér dem.

Fra siden "Søgeord til Søgenetværket"

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
  4. Klik på filterikonet Filter, og angiv "Statusårsag".
  5. Markér "Søgeord sat på pause på grund af lav aktivitet", og klik på Anvend.
  6. Hvis du vil slå søgeord, der er sat på pause, til igen, skal du følge vejledningen under Sæt søgeord på pause, eller genoptag dem.