Domæne

Kernedelen af webadressen på et websted (dets internetadresse). I webadressen "www.google.com/ads," er domænenavnet "google.dk".

• Et domæne består normalt af to dele: Et navn (som f.eks. "google") og en kategori (som f.eks. ".dk"), som kombineret giver et domænenavn, som f.eks. "google.dk". Domæner kan bruge branchekategorier, som f.eks. .edu og .gov, landekategorier som f.eks. .fr eller .jp, eller en kombination af disse.
  • Der kan være mange sider eller websteder inden for ét domæne. F.eks. deler alle disse websteder domænenavnet "google.dk:"
          www.google.dk
          www.google.dk/ads
          support.google.dk/google-ads
  • Google Ads har adskillige politikker, der involverer de webadresser og domænenavne, som du medtager i dine annoncer. Alle annoncer i en bestemt annoncegruppe skal f.eks. bruge det samme domæne i deres annoncerede webadresser.

Politik for annoncerede webadresser