Mobiilisovelluksessa näkyvä Laskutuksen yleiskatsaus ‐kortti

Mikä se on?

Laskutus-kortti löytyy iOS:n ja Androidin Google Ads ‑sovelluksen etusivulta.

Kortissa näkyy tilisi saldo ja maksutapa ja se, kuinka paljon, milloin ja miksi sinua laskutetaan. Laskutuksen yleiskatsaus on saatavilla vain automaattisia tai manuaalisia maksuja käyttäville asiakkaille.

Alla on esimerkki siitä, miltä Laskutus-osio näyttää mobiilisovelluksen etusivulla.

Automaattisia maksuja käyttävät asiakkaat Manuaalisia maksuja käyttävät asiakkaat
Kuva Google Ads ‐mobiilisovelluksessa näkyvästä Laskutuksen yleiskatsaus ‐kortista, joka on tarkoitettu automaattisia maksuja käyttäville asiakkaille Kuva Google Ads ‐mobiilisovelluksessa näkyvästä Laskutuksen yleiskatsaus ‐kortista, joka on tarkoitettu manuaalisia maksuja käyttäville asiakkaille